Trestjerner Gulvmaling Halvblank A - base 2,7 l

Trestjerner

Trestjerner Gulvmaling

Trestjerner Gulvmaling er en høykvalitets vanntynnet polyuretan- forsterket alkydmaling med høy slitestyrke. Malingen er luktsvak og har god vann- og kjemikaliebestandighet. Trestjerner Gulvmaling er lett å påføre, er hurtigtørrende og gir meget god vedheft til underlaget. Trestjerner Gulvmaling benyttes innendørs på treverk og betong i tørre rom. Produktet kan påføres på egnet, trykkfast, avrettningsmasse. Produktet fungerer også bra på gammel laminat og de fleste underlag.

fra200,-pr. liter
0,75 liter
fra 268,-
3 liter
788,-
10 liter
1 998,-
På nettlager

Tekniske detaljer

Farge
A - base
Glans
Halvblank
Overflate
Lister, Gulv, Dør og Vindu, Møbler og Interiør
Støvtørr i timer
2 timer
Overmalbar i timer
8 timer
Dekkevne i m2/l
6 - 8 m²/l
Påføringsmetode
Pensel, Rulle
Bruksområde
Tre, Parkett, Laminat, Tre

Kvalitet

Trestjerner Gulvmaling er en høykvalitets vanntynnet polyuretan- forsterket alkydmaling med høy slitestyrke. Malingen er luktsvak og har god vann- og kjemikaliebestandighet. Den er lett å påføre, hurtigtørkende og har god heft på underlaget.

Dokumentasjon

Instruksjoner

Flaten må være ren, tørr og fri for såpe, bonevoks og fettstoffer. Rens med Trestjerner gulvrens. Tidligere malte og lakkerte flater mattslipes. Ubehandlet og nedslipt tre påføres 2 strøk med Trestjerner Sperregrunning, tidligere behandlede flate 1 - 2 strøk. Grunning må tørke 12 timer mellom hvert strøk. Deretter 2 -3 strøk gulmaling. Laminat trenger ingen grunning. Det finnes moderne glatte laminatgulv som ikke egner seg for overmaling sett en prøve og kontroller vedheften. Trestjerner Gulvmaling anvendes på eldre ubehandlede og tidligere malte betong gulv, samt gulv som er påført Avrettningsmasse. Trestjerner Gulvmaling fungerer godt på eldre homogene vinylgulv. Flaten må da være ren, tørr og fri for såpe, bonevoks og fettstoffer. Malingen Røres godt om. Påfør jevnt og fyldig med pensel eller rulle.

Anbefalte produkter

Finn inspirasjon