Ørkenrose farger

Ørkenrose

Ørkenrose er en farge med mye glød og glir perfekt inn i den brune interiørtrenden. En farge som passer i flere ulike rom i hjemmet, bli inspirert her.

Varm farge til små rom

Farger har en utrolig evne til å påvirke våre følelser og stemninger, og Ørkenrose FR1950 er intet unntak. Med sin beroligende og varme karakter kan denne brunfargen skape et rom det er godt å være i.

Her har vi malt en liten gang med Ørkenrose som hovedfarge på veggene, sammen med et elegant gulv i Marokko-inspirert mønstre. Med Ørkenrose kan du skape både en avslappende atmosfære, samtidig som rommet får en elegant touch. Kombiner med naturmaterialer i kurver, tørkede strå, sisal, bambus, messing osv. 

Ørkenrose farge gang

Brunt soverom

Ørkenrose FR1950 er ideell for soverommet, da den fremmer avslapning og ro. Bruk denne fargen på veggene for å skape en fredelig oase hvor du kan slappe av etter en travel dag. Kombiner med hvitt eller beige sengetøy for en luksuriøs følelse. Legg til teksturer som naturlig tre, rotting og lin for å skape et harmonisk og avslappende miljø.

PS! Denne fargen er også en god og rolig farge til barnerom. Varme naturtoner kan enkelt kombineres med fine kontrastfarger i blå, grønn og gult for å gjøre rommet lekent for et barn.  Les mer om farger til barnerom her.

Ørkenrose farge barnerom

Elegant naturfarge

Mal en aksentvegg med Ørkenrose FR1950, for å gi rommet dybde og varme. Kombiner med myke tekstiler som puter og pledd i lignende nyanser for å oppnå en helhetlig lun stil.

Velg møbler i nøytrale farger og naturlige materialer for å skape en balanse mellom det moderne og det naturlige.

Møbler fra Møbelringen.

Ørkenrose farge spisestue

Fargekombinasjoner

Lurer du om Ørkenrose FR1950 er en farge for deg og ditt hjem? Lag et moodboard! Slik får du en oversikt over helheten du ønsker å skape.

Uansett hvilket rom du velger å bruke Ørkenrose i, husk at belysning spiller en viktig rolle. Naturlig lys vil fremheve nyansens varme undertoner, mens mykt kunstig lys kan bidra til å skape en avslappende atmosfære.

Omfavn den beroligende magien til Ørkenrose og la denne vakre fargen transformere hjemmet ditt til et sted med ro, naturlig harmoni og inspirasjon.

Ørkenrose moodboard