Fransk Perle

Fransk Perle

Fransk Perle er en nydelig og klassisk beige farge, som gir rommet en kontinental glød. Dette er en dus lys tone som danner et sofistikert bakteppe i alle rom. Kombiner gjerne Fransk Perle med de nyeste fargetrendene som pastellfarger.

Klassisk og stilrent

Fargen Fransk Perle passer godt til et klassisk og stilrent uttrykk. For å skape en helhetlig fargepalett kan det være trygt å velge rolig og lyse farger til de store flatene. Fransk Perle oppleves som gyllen og varm, en farge som danner et perfekt bakteppe i for eksempel gang eller tilhørende rom. Beige farger står godt i en kombinasjon med duse pastellfarger, blå, rødlige og lilla toner. 

Fransk Perle

Lys farge til soverommet

Bring den kontinentale følelsen inn i ditt hjem med denne fargenyansen inspirert av fransk eleganse. Fransk Perle er et godt valg til et svalt og lyst soverom, gjerne kombinert med en myk stil og varme farger på tekstiler. Når veggfargen er rolig og dus kan du innrede med fargesterke tekstiler som løftes frem av veggfargen.

Mønstret pute fra Pagunette.

Fransk Perle soverom

Matt maling

Vegger som males i beige nyanser vil oppleves lys og luftig, samtidig som den gir en varmere tilstedeværelse enn tradisjonell hvit.

Overflater malt i matt maling demper refleksjoner. Matt er derfor perfekt til soverom og andre rolige soner i huset, som for eksempel stuen. Prøv vår Baronesse Matt for et vakkert sluttresultat.

Benk og tekanne fra Broste. Puter fra Light & Living, og sisalteppe fra Gulvex.

Fransk PErle lin

Lin og messing

Kombiner gjerne Fransk Perle med naturmaterialer i lin og mørk tre. Kombinasjonen av matte farger, tekstiler i lin og interiør i messing skaper en sofistikert stemning i rommet.

Sett farger og materialer sammen ved hjelp av bilder på mobil eller fargelameller, prøv deg frem med å skape et visuelt bilde over prosjektet ditt. Et moodboard gir deg helheten i rommet og gjør oppussingsjobben ekstra gøy. Trenger du hjelp til å sette sammen farger og materialer til ditt hjem? Vi tilbyr videosamtaler med interiørkonsulent.

Telyseholdere fra Light & Living, Precisely gardinstang fra Luxaflex og messingoppheng fra Mood.

Fransk Perle Moodboard

Mønstret tapet

Gjør rommet herskapelig og lekkert med kontinentalinspirert tapet sammen med elegante Fransk Perle. Beige tapeter fungerer sammen med alt fra gamle møbler og moderne interiør. Fargen er som en kamelon og gjenspeiler omgivelsene rundt i rommet som trekkes inn i tapeten. Denne tapeten har en rolig grunntone som flyter sammen med interiøret og skaper et herskaplig samspill med Fransk Perle. 

Fransk Perle tapet

Fargepalett

For å skape helhetlig fargepalett kan det være trygt å velge rolig og lyse farger til de store flatene. Det er ikke uten grunn at beige er en favoritt her i Norden. Beige nyanser som Fransk Perle gir varmen og atmosfæren som særpreger beige farger, uten at det blir kjedelig.

Beige passer til det meste, og kan kombineres med både pastellfarger og andre dempede jordfarger. Fransk Perle er vakker mot lavendeltoner, og står nydelig til rent hvitt. Mulige fargekombinasjoner er utallige, men unngå nyanser av gult hvor resultatet kan se "skittent" ut.

Fransk Perle