Kjøkkengulv med ruter i vinyl

Kjøkkengulv

Leter du etter det perfekte kjøkkengulvet til ditt hjem? La deg inspirere av de ulike variantene med forskjellige egenskaper og design. Vi gir deg de beste rådene til å velge kjøkkengulv.

Lettstelte kjøkkengulv

Våre vinylgulv er slitesterke, solide og lettstelte. Perfekt til et kjøkken med høyt aktivitetsnivå og hvor renhold er viktig. Siden det er et produkt som ikke trekker til seg vann og er enkelt å rengjøre, egner vinylgulv seg perfekt til kjøkkenet. I små rom kan du legge vinylbelegg selv, men til større rom anbefaler vi fagfolk. 

Marble kjøkkengulv

Laminatgulv til kjøkken

Laminatgulv er holdbart, slitesterkt og stilig. Dagens laminatgulv kommer i alle varianter og farger. På dette gulvet kan du leke, søle og gå inn med sko uten å bekymre deg for riper eller hakk. Laminatgulv er prefekt for småbarnsfamilier med stort aktivitetsnivå og hvor alt skal utforskes.

Laminatgulv kommer i mange tykkelse og varianter, og designet har virkelig blitt meget naturtro. Med enkle klikksystem kan du fint legge det selv. 

Laminat kjøkken

Slitesterkt kjøkkengulv

Laminat er et gulv med tillaget design for å ligne mest mulig på et naturlig tregulv. Laminatgulvet vil oppleves som noe hardere å gå på enn klikkvinyl, men tåler ekstremt mye. Derfor er laminatgulv det perfekte valget for aktive barn og voksne, og for de med kjæledyr i hjemmet.

Gulvet på bildet er Moskus 12 Fjelleik Beige, med 1-stav design som tåler harde påkjenninger. Med V-fas på 4 sider fremstår gulvet med utseende som gir følelsen av et naturlig tregulv.

Laminatgulv til kjøkken

Korkgulv til kjøkken

Kork er mykere enn tre, men hardere enn tepper og er derfor den perfekte blanding. Korkgulv er godt for både føtter, ben og rygg, perfekt når man står lenge foran kjøkkenbenken for å bake eller lage mat. Den unike varmeisolasjonen i kork, gir også en gunstig gulvtemperatur hele året.

Kork er et naturlig materiale som kommer fra barken til korkeiktreet. Cellestrukturen i kork ligner en bikube, noe som gir korkgulvene naturlig lydisolerende egenskaper og de absorberer støt. Du får et gulv med høy gangkomfort, samt et materiale som er fornybart og mer bærekraftig enn noe annet gulv. Det er fordi det kun er barken fra korkeiktreet som benyttes, og denne vokser ut igjen, at kork er å regne som en bærekraftig råvare.

Korkgulv kjøkken

Herdet tregulv til kjøkken

Herdet tre er en helt ny type gulv som gir en solid og bestandig overflate. I produksjonen brukes det en teknologi som gir toppsjiktet en ekstrem motstandsdyktighet, altså tåler det hard belastning og det skal mye til å få merker og hakk. 

Treoverflaten har en lunhet og den behagelige varmen som ekte tre utstråler. Ønsker du deg ekte tregulv til kjøkkenet kan herdet tre være et bedre alternativ enn parkett mtp. den gode slitestyrken. Herdet tregulv er enkelt å vedlikeholde, og vil holde seg godt over lang tid med riktig vedlikehold.

Saga herdet tregulv kjøkken

Parkett til kjøkkenet

Liker du at gulvet utvikler sjel og vokser i takt med både deg og kjøkkenet, da kan du velge parkett som kjøkkengulv. Parkett er ekte håndverk, som produseres av ekte naturmaterialer. Det er rent tre, lunt og godt, og siden ingen trær er like blir heller ingen gulv helt like. 

Det er viktig å huske på at parkett kan være sårbar mot riper, hakk og vannsøl. Derfor kreves det riktig vedlikehold. Parkett kan leve lenge, og kan slipes og fornyes flere ganger ved behov. 

Saga parkett kjøkken