Beiset hytte

Hyttekjøkken

Her kan du se ulike farger til hyttekjøkken. Den rustikke stilen er også fin til hjemmekjøkken, om du ønsker en ekstra koselig atmosfære i husets samlingspunkt.

Mørkt hyttekjøkken

Ikke vær redd for å bruke mørke farger på kjøkkenet, det gir et røffere uttrykk. Sorte og mørkebrune kjøkken har blitt en stor trend den siste tiden, både i hus, leilighet og til hyttekjøkken.

Dette flotte kjøkkenet er malt i Dempet sort fra Jotun. Ved å male opp kjøkkenet, montere nye knotter og kanskje bytte benkeplaten, oppleves kjøkkenet som helt nytt. Det sorte kjøkkenet, men lys benkeplate og knotter i messing gir et lekent samspill med den lyse beisfargen Lys Skumring på veggen.

hyttekjøkken

Tips til små hyttekjøkken

Har du et lite kjøkken på hytta eller et fint servise du vil vise frem? Den perfekte løsningen er å finne en tralle med flere hyller. Da kan du vise frem de gamle nostalgiske tallerkenene som har vært med i generasjoner, samtidig som det er et praktisk oppbevaringsmøbel hvis du har et lite hyttekjøkken.

Se mer inspirasjon til hytteinteriør i vårt hyttemagasin

Hytteinspirasjon

Sørlandsidyll på kjøkkenet

En riktig sørlandshytte med ren hvit fargepalett, med små innslag av blått. Ekte sommerglede! Ønsker du å skape ekte Sørlandsidyll i din hytte, er det eneste riktig å gå for hvit på alt, også på kjøkkenet. 

Hyttekjøkken sommerhytte

Lunt hyttekjøkken

En lys og luftig sommerhytte med myke farger og lunt gulv på kjøkkenet. Rene linjer og rolige flater gir rommet en mykhet. Liftgardinen følger retningen til skuffer og benkeplate og gir en horisontal kontrast til rommets vegger med stående panel. Kjøkkenet oppfattes romslig, og med en egen sofistikert eleganse.

Sommerhytte kjøkken Hvaler

Beige hyttekjøkken

La kjøkkenet være ton-i-ton med fargene i rommet. Har du en liten hytte er dette et godt innredningstriks for å kamuflere kjøkkenet, og gjøre inntrykket av rommet romsligere.

Beige fargetoner oppleves varme, og gjør seg svært godt i kombinasjon med naturmaterialer i mørkt tre. Kombiner med interiørdetaljer i svart, som gjør uttrykket tidsriktig. Her er vegger malt med LADY Supreme Finish Silkematt Soothing Beige, og kjøkken i halvblank Modern Beige.

Foto: Jotun As

Beige hyttekjøkken

Grønt kjøkken

Grønn kjøkkeninnredning blir stadig mer populært både hjemme og på hytta. På dette kjøkkenet har vi brukt Tyrilin Interiørbeis med fargen Varde, som er en lun og varm farge på veggene. Sammen med grønnfargen på kjøkkenet blir dette et lekkert og moderne hyttekjøkken som passer like gjerne på fjellet, i skogen eller ved sjøen.

Tips: Taket kan også males i en lysere beisfarge, vi har brukt fargen Kveldsbris med Tyrilin Panelbeis.

Moderne hyttekjøkken

Moderne hyttekjøkken

Kombiner det moderne kjøkkenet med å fremheve det naturlige treverket på veggen. Da får du hyttepreget frem i panelet, men beholder det moderne stilen i rommet. Ikke vær redd for å la trepanelet skinne på hytta! 

 

hyttekjøkken

Rorbukjøkken

Alt er lov og det er kun din smak som betyr noe, ikke hva alle andre mener. Eksperimentelle fargekombinasjoner gjør interiøret frisk og spennende, og gir rom for å ta vare på det man har. Dette eldre kjøkkenet i en rorbu i Lofoten har fått et nytt liv i lekne farger.

Malt hyttekjøkken

Sommerhus i Lofoten

Paletten minner om norsk sommer som er preget av en viss nostalgi. I en dus og behagelig fargepalett som går ton-i-ton skapes kontrastene på en annen måte. Dette 50-tallskjøkkenet i det koselige sommerhuset har fått en leken fargekombinasjon i blåtoner. 

Lofoten hytte