Kjøkkengulv med ruter i vinyl

Kjøkkengulv

Farger og mønstre inntar våre hjem, nå vil vi også ha mønster på gulvet. Dagens trender utvikler seg. La deg inspirere av de ulike variantene under som kan passe ditt hjem. Enten du har behov for slitesterkt gulv som tåler en aktiv familie eller om design er viktig.

Laminatgulv

Laminat gulv er holdbart, slitesterkt og stilig. Dagens laminatgulv kommer i alle varianter og farger. På dette gulvet kan du leke, søle og gå inn med sko uten å bekymre deg for riper eller hakk. Laminatgulv er prefekt for småbarnsfamilier med stort aktivitetsnivå og hvor alt skal utforskes. Gulvet på bildet er Majestic, og gir deg de lengste, bredeste og mest luksuriøse gulvene i kolleksjonen vår.

Quick-Step Majestic Valley Oak Light Beige
Quick-Step Majestic Valley Oak Light Beige
Laminatgulv til kjøkken

Parkettgulv

Gulvet i det røde kjøkkenet er kledd med Ådnøy parkett. Et vakkert gulv med en struktur som gir følelse av moderne og sømløs stilsikkerhet, som spiller på lag med friske farger i rommet og bringer det sammen. Ådnøy er definisjonen på hverdagsluksus, og det ønsker vi på kjøkkenet.

Ådnøy Plank Hvit Eik
Ådnøy Plank Hvit Eik
Parkettgulv til kjøkken

Lyst parkettgulv

Det å velge et lyst gulv til kjøkkenet gir deg muligheten til å leke med mørke farger på interiøret eller kjøkkenfrontene, men fortsatt få et lyst rom. Denne parketten har et klassisk utseende og har en solid overflatebehandling som gir deg et vakkert gulv i mange år fremover.

Saga Natural Parkett Coco Oak
Saga Natural Parkett Coco Oak
Kjøkken med lyst parkettgulv

Klikkvinyl

Dette gulvet har blitt veldig populært den siste tiden. Klikkvinyl er et slitesterkt gulv med lekkert naturlig design og godt å gå på. Produktet gir en god romfølelse og er enkelt å legge. (På bildet er Elemental Flamed oak taal)

Kjøkken med mørkt klikkvinylgulv

Vinylgulv

Slitesterkt, lettstelt og moderne vinylgulv med design inspirert av flisemønster fra Istanbul. En lekker designkolleksjon som matcher dagens interiørtrender. Mønsteret er inspirert av fliser fra Istanbul, og vinylen har et Extreme Protection overflatesjikt som gjør det både slitesterkt og lettstelt. Passer bra i alle husets rom, bortsett fra våtrom. Velg mellom to fargevarianter. Trodde du vinyl var gammeldags? Tenk igjen! Vinylgulv på kjøkken er perfekt, siden det ikke trekker til seg vann og er enkelt å holde rent. (På bildet Istanbul medium grey)

Vinylgulv til kjøkken i ruter

Zig zag gulv

Tarkett Extra er Nordens mest populære vinylgulv, med meget spennende design som passer perfekt til kjøkken og gang, på grunn av den høye slitestyrken. Gulvet Zig Zag i fargen beige, skaper et trendy og flott blikkfang på kjøkkengulvet

Tarkett Extra Zig Zag Beige
Tarkett Extra Zig Zag Beige
Tarkett Extra zig zag grey

Flisemønster

Ikke la deg stoppe fra å leke med farger og mønster. Med enkle grep kan du skape følelsen av et nytt rom – som får frem din personlige stil. Vinylgulv er enkelt å legge, lettstelt og passer til alle tørre rom i huset. (På bildet  Honeycomb tile grey)

Kjøkken med rutete vinylgulv

Ruter

At vinylrull er gammeldags? Tenk igjen! Her kan du velge og vrake i spreke farger og livlige mønstre. Vinyl er perfekt for kjøkken fordi det ikke trekker til seg vann og er enkelt å holde rent. I dette nydelige blå kjøkkenet har de kombinert rutete mønster med en blåfarge som går igjen i kjøkkenet. (På bilde Trend 260 Cabana Grey fra Tarkett)

Blått kjøkken med rutete gulv