hyttefarger

Hyttefarger

Hytta er blitt vårt andre hjem og vi tilbringer mer tid i rolige omgivelser på fjellet. Vi viser deg inspirasjon til nordmenns hjerte hvor vi kan verdsette det jordnære.

Inngangsdør

Ikke vær redd for å bruke nøytrale farger på inngangsdøren, det kan løfte ytterdøren betraktelig. Vis frem din personlige stil og lag et innbydende inngangsparti. Bruk gjerne farger som går i ett med naturen.

Vind
Vind FR5014
hyttefarger inngangsdør

Gang

Utnytt de naturlige materialene på hytta og fargesett treverket. For at gangen ikke skal bli for mørk velger du en lys farge på dør og lister.

Varde
Varde 14
beisfarger gang

Stue

Er du så heldig og har en hytte med den tradisjonelle seterstilen med de røffe og lekre tømmerveggene, men usikker på hvordan du skal fornye den ? Ikke vær redd for å bruke en beisfarge på veggen som fortsatt fremhever det naturlige treverket. Vi har brukt to ulike farger i denne stuen, i taket er det Skodde og veggen er beiset med Sagn.

Hytte-inspirasjon
Sagn
Sagn 121
Skodde
Skodde 117
Tyrilin Panelbeis
Tyrilin Panelbeis
hyttefarger beis stue

Peis

Ønsker du å fremheve peisen er det mange lekre farger du kan male den i, gjør peisen til et møbel i stua. Vi har malt peisen i en lys og nøytral farge som gir den fremtredende rolle mot det mer røffe interiøret. Ønsker du en murtstruktur på peisen kan du bruke Lady Minerals Kalkmaling.

Sagn
Sagn 121
hyttefarger peis

Barnerom

Køyesenger er en god løsning for å skape flere sengeplasser på hytter. Ønsker du å få mer farge inn på rommet kan et tips være å kombinere en beisfarge på vegen og velge en heldekkende farge på omrisset av sengen.

Skumring
Skumring 13
hyttefarger barnerom

Spisestue

Ta frem det rustikke i interiøret i røffe lykter eller lamper med industripreg.

hyttefarger spisestue