Beise hytte

Hytteinspirasjon

Nå er tiden kommet for hyttekos med kakao, ski og familietid. Vi viser deg noen lekre kombinasjoner med farger og interiør for å skape den lune og varme hyttestilen.

Ytterdør

Vi elsker å sette farge på ytterdøren! Gjør velkomsten fin ved å male døren i denne tradisjonelle rødtonen.
Hytte ytterdør

Gang

Bli møtt av en gang som varmer, det er det første rommet som møter oss etter en kald dag på ski. Her har vi beiset veggen med en Lady Pure Nature i fargen Drivved og brukt to strøk. Mørke farger drar frem det røffe og rustikke i treverket.
Beise gang hytte

Stue

Tenk alltid igjennom farger, interiør og stilen du ønsker før du går i gang. Da blir sluttresultatet ofte mer gjennomført og du får en rød tråd i rommet. Her har vi valgt ulike blåfarger på tekstiler, puter og interiør. Dette passer godt sammen med det rustikke treverket som er beiset i fargen Bark. Tips: Restestoff er perfekt til å sy ekstra puter.
Interiør stue hytte

Spisestue

Den perfekte spiseplassen for en rolig morgen med familie eller venner. Her har vi også fokusert på blåtoner, stolene er malt i fargen Tradisjonsblå. Har du gamle stoler på hytta, da er det bare å male de om med nye friske farger.
Hvordan male gamle møbler
Kjøkken hytte

Soverom

Den gylne tømmerveggen går prefekt sammen med den varme rødfargen Solbærtoddy. Her har vi brukt rødfargen som hovedfarge i rommet og tatt det igjen på liftgardinen, stolen og fløyelsgardinene.
Soverom hytte