Populære farger 2023

Populære farger 2023

Vi oppsummerer året ved å se på de mest populære Fargerike-fargene blant våre kunder i 2023. Finner du en ny favoritt?

Timian FR1355

Timian ligger høyt opp på listen over mest kjøpte farger år etter år hos Fargerike. Og det skjønner vi godt! Dette er den perfekte grønnfargen å omgi seg med i hjemmet. Den er allsidig, lett å like, og du kan bruke den i alle mulige rom. I 2023 er Timian igjen den mest populære Fargerike-fargen, og er nummer én på vår topp ti-liste. 

Grønne duse farger har vært spesielt populært i år, og disse troner øverst på listen sammen med vakre beigetoner.

Farge Timian grønn fargerike

Naturlig Hvit FR1941

Naturlig Hvit er en farge som har klatret langt opp på listen i 2023, og blitt svært populær. Nå er dette faktisk den tredje mest solgte interiørfargen av farger fra Fargerike. En delikat og lys kulør, perfekt til et luftig nordisk hjem. Dens kittede utseende gir en vakker patina.

Naturlig hvit farge fargerike

Muskatnøtt FR1071

Muskattnøtt er en grålig beigetone som kommer som nummer 4 av topp ti populære interiørfarger i 2023. Fargen henter inspirasjon fra det nydelige krydderet den er oppkalt etter, og er en farge det er enkelt å velge til store rom i hjemmet. Vakker i kombinasjon med naturlige tregulv og mørke detaljer på interiør. Som her Heksetimen malt på gulvlist.

Muskatnøtt fargerike farge

Aura FR1354

Aura ligger også høyt på listen for 2023. Dette er en lysere grønnfarge som gir en nordisk feeling i rommet den brukes i, perfekt om du ønsker å skape stilen Scandi Cool. Kombiner med interiør naturlig tre som eik eller trendy mørkere tresroter. Aura er flott sammen med Timian eller andre mørke farger på detaljer og interiør.

Aura grønn farge Fargerike

Brent leire FR1340

Brent leire er av de mørkeste beigetonene på topplisten for 2023, og lander på en sjetteplass. Dette er en farge som egner seg godt som et lunt bakteppe i ulike rom, men kanskje spesielt vakker til et soverom. Fargen er nøytral og naturlig, perfekt til det klassiske hvor lange gardiner og stilfulle møbler dominerer.

 

Brent leire beige farge fargerike

Sjøsand FR1065

Vakre Sjøsand er den syvende mest solgte interiørfargen fra Fargerike i 2023. Dette er en elegant nyanse som kan brukes på uendelig mange måter, en allround farge som passer til de fleste rom. Fleksibel og fin til både mørkere og lysere kontraster. 

Sjøsand beige gul farge fargerike

Flanell FR1061

De beige fargene er stadig like populære, og i 2023 har fargen Flanell havnet helt opp på en åttendeplass. En lun lys beigenyanse, nesten som nydelig fløyel. Gjør seg godt sammen med ren hvit på detaljer og interiør. Skaper et lunt bakteppe uten å oppleves som kald eller mørk. 

Flanell beige farge fargerike

Stille FR1416

Nok en grønnfarge er å finne på listen over de mest populære interiørfargene i 2023. På niendeplass finner vi fargen Stille, en litt mørkere versjon av Aura lengre opp på listen. Dette er en farge som uttrykker ro og hvile, perfekt til soverom og barnerom. 

Stille grønn fargerike

Heksetimen FR1134

Heksetimen er kanskje en overraskende farge å finne på listen over topp ti populære farger for 2023. Men Heksetimen er faktisk en populær farge som både husmaling og interiørmaling. Den er også et populært valg til detaljer, som gulvlister og til malte trapper. Prøv selv, og bli overrasket over hvor vakker en sort mørk farge kan være til ditt hjem!

Se topplisten over populære farger i 2022 her

Heksetimen svart sort farge fargerike