Populære farger 2022

Populære farger 2022

Vi oppsummerer året ved å se på de mest populære Fargerike-fargene blant våre kunder i 2022.

Timian FR1355

Timian ligger høyt opp på listen over mest kjøpte farger år etter år hos Fargerike. Og det skjønner vi godt! Dette er den perfekte grønnfargen å omgi seg med i hjemmet. Den er allsidig, lett å like, og du kan bruke den i alle mulige rom. 

Grønne duse farger har vært spesielt populært i år, og disse troner øverst på listen sammen med vakre beigetoner.

Timian

Aura FR1354

Aura ligger også høyt på listen for 2022. Dette er en lysere grønnfarge som gir en nordisk feeling i rommet den brukes i. Perfekt sammen med Timian eller andre mørke farger på detaljer, og interiør i svart. 

Aura gronn spiseplass

Marrakesh FR1070

Videre på listen over de mest populære veggfargene for 2022, ser vi de vakre beigetonene. Disse går aldri av interiørmoten, og år ser vi at mange har valgt seg Marrakesh til sitt hjem. Dette er en tidløs og mild beigetone som harmonerer godt med jordfarger, mørkt treverk og gylne metaller som gull og messing.

Sofa fra Jakobsdals.

Marrakesh stue

Serengeti FR1066

Serengeti kommer også høyt på lista, og er en lett og enkel beigetone. Den er enkel å bruke, og i kombinasjon med Perfekt Hvit gir et forfriskende og rent uttrykk. Egner seg godt sammen med både lyse og mørke gulv.

Sofa og stol fra Jakobsdals.

Serengeti stue

Heksetimen FR1134

Heksetimen er kanskje en overraskende farge å finne så høyt på lista over populære farger for 2022. Men Heksetimen er faktisk en populær farge som både husmaling og interiørmaling. Den er også et populært valg til detaljer, som gulvlister og til malte trapper. 

Heksetimen sort vegg

Muskatnøtt FR1071

Muskattnøtt er en grålig beigetone som kommer høyt opp på listen i år. Fargen henter inspirasjon fra det nydelige krydderet den er oppkalt etter, og er en farge det er enkelt å velge til store rom i hjemmet. Dette er en farge det er enkelt å kombinere med naturlige tregulv og mørke detaljer på interiør. Som her Heksetimen på gulvlist.

Muskatnøtt FR1071 stue vegg

Lykke FR1357

De mer syrlige grønnfargene blir stadig mer populære veggfarger, og Lykke er en farge som kommer med på listen over topp 10 mest populære farger for 2022. Lykke er en farge som skaper glade og sommerlige rom, og gir en følelse av ro. Vi skjønner godt denne grønne favoritten har blitt svært populær.

FR1357 Lykke gronn soverom

Elvesand FR1940

Vi kåret Elvesand til Årets Farge 2020, og siden har den blitt stadig mer populær. For mest populære farger for 2022 finner vi den på topp 10. En lys og lett beigetone inspirert av naturelementer. Elvesand kan balanseres med sterkere farger som Heksetimen, og passer godt til detaljer i svart og gull.

Elvesand gang vegg

Chai FR1366

Chai er en dus rosabeige klassikker som år etter år er på vår toppliste. En nøytral og varm nude tone som gir et sofistikert og rolig preg på rommet, og som passer til alle rom. Den skaper en lun atmosfære, og kan endre seg mye igjennom lyset på et døgn.

Chai rosa vegg

Brent leire FR1340

Brent leire er av de mørkeste beigetonene på topplista for 2022. Dette er en farge som egner seg godt som et lunt bakteppe på veggen i ulike rom. Fargen er nøytral og naturlig. Perfekt til det klassiske hvor lange gardiner og stilfulle møbler dominerer.

Brent leire vegg stue