Populære gulv 2023 mest solgte Fargerike

Bestselger gulv i 2023

Gulv av god kvalitet og lang levetid er en viktig del av hjemmet. Vi oppsummerer året ved å se på de 10 mest populære gulvene blant våre kunder i 2023. Kanskje finner du en ny favoritt til ditt hjem?

Våre mest populære laminatgulv

Gulvet har blitt et viktig interiørelement i våre hjem, og har stor betydning for innemiljøet og som påvirker uttrykket i et rom. Tenk holdbart, tenk slitesterk og stilig når du velger nytt gulv.

Laminatgulv er allsidige og slitesterke gulv, som i dag er førstevalget for mange. Med laminat kan du leke, søle og gå inn med sko uten å bekymre deg for riper eller hakk. Dagens laminatgulv er av høy kvalitet og i design som etterlikner naturlig treverk. Hos Fargerike finner du et stort utvalg laminatgulv i ulike design og fargefinish. Under her kan du se de tre laminatgulvene vi solgte mest av i 2023.

På bildet er bestselgeren Majestic Valley Oak Light Beige, et gulv med trendy lange og brede gulvbord, naturlig utseende som etterligner lys eik. Perfekt til et moderne skandinavisk hjem. 

Populær laminatgulv

Korkgulv - populær nykommer

Mange ønsker å ta bærekraftige valg når det kommer til kjøp av nytt gulv. Kork er et unikt, miljøvennlig og bærekraftig gulv med et negativt karbonavtrykk. Denne typen gulv har vært ukjent for mange lenge, men endelig kan vi se at korkgulv har blitt et gulv mange velger. Nå er Wood Go Argent Oak et gulv på vår bestselgerliste topp 10 gulv i 2023! 

Gulvkolleksjonen Wood Go fra Wicanders har to lag kork som er godt for føtter, ben og rygg samt suverene isolasjon- og akustikkegenskaper. Toppsjikt i vinyl sikrer høy slitestyrke. Designet Argent Oak har en vakker lys og matt overflate som gjør seg godt i et moderne hjem.

Hos Fargerike finner du et bredt utvalg korkgulv i ulike design og med gode egenskaper for et bærekraftig gulv du kan ha glede av over lang tid i din bolig.

Les mer om korkgulv her.

Populær korkgulv

Bestselger tregulv

Herdet tregulv er en ny type gulv på markedet som har blitt svært populært. Dette er en ekstra slitesterk variant av parkett, i ekte naturlig tre. Herdet tregulv tåler hard belastning og det skal mye til å få merker og hakk. Vi ser derfor at mange velger bort parkett til fordel for herdet tre som sitt nye gulv.

Designet Saga Hardwood Ona Natur er den soleklare bestselgeren. Et vakkert lyst tregulv med trendy lange og brede gulvbord. Designet Saga Hardwood Skomvær Kremhvit er også høyt opp på bestselgerlisten av topp 10 gulv i 2023. 

Les mer om herdet tregulv hos Fargerike her.

Herdet tregulv Ona populær gulv

Populær parkett

Parkett er gulvet som eldes med verdighet, er et naturlig valg av nytt gulv for mange. Derfor finner vi hele tre ulike parketter på vår topp 10 bestselgerliste for gulv i 2023. Parkett er rent tre, lunt og godt, og siden ingen trær er like blir heller ingen gulv helt like. Den mer eksklusive 1-stavsparketten har hele deler av treet skåret ut, og gir et stilrent uttrykk. I den klassiske 3-stavsparketten er tre staver satt sammen til ett bord, som gir variasjon og nyanser.

Lauvås Natur Grå Eik er det mest populære parkettgulvet i gulvsortimentet til Fargerike i 2023. Dette vakre gulvet består av klassiske 1-stavs gulvbord som karakteriseres av et rolig fargespill med kun mindre fargevariasjoner. De rolige tonene sammen med den matte lakken gir rommet et strøkent og harmonisk utseende.

Lauvås Natur Grå Eik

Moderne klikkvinyl

Klikkvinyl har skutt opp som en rakett i markedet, og nå finner vi vakre Rigid Essential Oak Grey på vår bestselgerliste. Gulv med farger mot grå har blitt svært populære og klikkvinyl er et godt valg av moderne gulv på budsjett. 

Dette er en gulvtype som flere og flere får øynene opp for. Et gulv som er både robust, stabilt og har flere trendy design. Dette gulvet tåler mye fuktighet og er det ideelle valget til kjøkken, gang eller vaskerom uten sluk. Klikkvinyl er så tynt at det er enkelt å legge på toppen av et eksisterende gulv, det oppleves varmt å gå på og gir en god romfølelse.

Se mer klikkvinyl i sortimentet til Fargerike her.

Rigid essential oak grey