Male ytterdør farge

Farge til ytterdør

De som sier at fasaden ikke betyr noe, har ikke sett en nymalt ytterdør! Ved å male ytterdøra, hever du førsteinntrykket kjapt og effektivt.

Mal ytterdøra på et blunk

Det er lett å tenke at ytterdøra må være hvit, men det er jo ikke sant! Bare tenk på alle de fargerike dørene du har sett både her hjemme og på ferie i utlandet. De forfriskende blå, rosa, grønne eller gule dørene gjør noe med humøret.

Male ytterdør

Rask og rimelig fornyelse

Ønsker du en rask og effektiv fornyelse, er det perfekt å starte med å male ytterdøra i en ny farge. Som du vet så er inngangsdøra det første gjestene ser når de kommer på besøk, så hvorfor ikke vise din personlighet og gjøre et fargesterkt førsteinntrykk? Enten du velger en fargesetting i like nyanser eller bestemmer deg for et mer fargerikt uttrykk, kan huset ditt endre karakter og få et personlig preg på et blunk. Det er et hav av fine eksteriørfarger å velge mellom.

Vil du sette i gang og male? Slik maler du ytterdør og vinduer.

 

Male hvit ytterdør

Mal ytterdøra på noen timer

Ytterdøra kan veldig gjerne skille seg litt ut fra resten av huset, og ved å male den kan du gi inngangspartiet og huset en ny identitet og et personlig preg med ny maling.

Enten du velger å male døra i like nyanser eller bestemmer deg en ny og spennende farge, så er det en rask og rimelig måte å fornye boligen på. Å male en ytterdør tar rundt en time per strøk med maling. Ytterdøra trenger gjerne to strøk med maling for å oppnå et holdbart og pent resultat.

Se våre utendørs farger her.

Male ytterdør blå

Ta vare på ytterdøren

En ting er estetikk, men ved å male døra bevarer du den også bedre. Dører som lever med vær og vind får nemlig hard medfart, og da er det viktig å være nøye med vedlikeholdet. Med et nytt strøk maling bevarer du dørene på huset lenge, og det finnes maling som er laget spesielt for ytterdører. Så hva venter du på? Er du klar for å friske opp fasaden? Kanskje er det perfekte tidspunktet for å male ute akkurat nå?

Male ytterdør grønn