Fløyelsmyk lilla

Fløyelsmyk

En pastell lillafarge som danner et vakkert bakteppe på store vegger. Se hvordan du kan kombinere trendy syrinlilla med andre farger til ditt hjem.

Pastellfarger til soverom

Pastellfarger og lilla er en stor trend om dagen. Vårlige farger som skaper lekne og personlige rom. Fløyelsmyk FR2025 er en lys lillafarge som passer til flere ulike rom, også på soverommet. Fargen vil oppleves som sval og delikat sammen med tekstiler ton-i-ton eller i eksklusiv hvit på gardiner og sengetøy. 

For å skape en kontrast til det sukkersøte, har vi her malt sengegavl i vårlige Engblomst FR2274 for å skape en spennende kontrast. Gult og lilla er komplementærfarger som passer svært godt sammen. 

Lilla lavendel soverom

Lilla og grønne planter

Pastellilla som Fløyelsmyk FR2005 er en god farge til store veggflater om du har et hjem med mange grønne planter, eller liker grønne detaljer på interiør. Grønt og lilla harmonerer godt, og med små innslag av blå dannes en leken stil. Lampen over spisebordet er malt i Grønn Te FR1805 og stolbena er malt i Havis FR1350. Et smart tips for å tilføre farger til rommet, er å male møbler og gjenstander du allerede har. 

Lavendel lilla grønn

Mood board

Lag mood board til ditt hjem. Et mood board gir et visuelt uttrykk av helheten i rommet, og det kan være nyttig for å få et overblikk på hva som lar seg kombinere. Legg fargeprøver på et bord, sammen med tekstiler og andre detaljer. Husk å ta bilde med mobilen! Da har du det med deg om du skulle få lyst til å kjøpe noe nytt, og ser raskt om det passer inn hos deg. 

Tips! Få hjelp og råd av en interiørkonsulent - på video eller hjemmebesøk. Her får du ditt eget moodboard med tips, fargepalett og informasjon du trenger til oppussingen.

Lilla lavendel koboltblå

Ton-i-ton i lilla

Ton-i-ton er aldri feil, og er en av de enkleste triksene for å lykkes med fargevalg og innredningen i et rom. Fløyelsmyk FR2005 kan oppleves som både kald og varm, og det varme kommer virkelig frem i kombinasjon med andre dypere lillafarger ton-i-ton. Pastellilla passer ikke bare til den lekne og unge stilen, den kan også brukes i en mer voksen stilretning med orientalske innslag.

Fløyelsmyk lilla farger

Spiler på veggen

Spiler er populært som aldri før. Ha med å leke litt, bryte opp og gi det stramme og geometriske en egen vri? Mønsteret på veggen lager du fort med noen stendere og godt måleverktøy, deretter er det bare å male i vei. For å male trespiler anbefaler vi heftgrunn etterfulgt av Baronesse Flyt.

En delikat rosa pudret tone sammen med Fløyelsmyk FR2025 skaper et moderne og voksent uttrykk. Blir det litt for sukkersøtt? Tilfør stramme, sorte interiørdetaljer for et grafisk og moderne preg.

Lilla lavendel beige

Tidsriktig fargepalett

Ønsker du å la den vakre syrinlilla fargen skinne i ditt hjem, er denne paletten et godt utgangspunkt. Tilfør nøytrale og delikate lyse toner på kjøkken, interiør, møbler, tekstiler og detaljer. Nydelig og trendy boucle på tekstiler i sofa og puter vil sammen med denne fargepaletten skape et harmonisk og tidsriktig uttrykk. En gjennomført og eksklusiv stilretning med lyse og dempede farger sammen. 

Visste du at Fargerike har et stort utvalg av både interiør og tekstiler til gardiner og metervare? Besøk din nærmeste Fargerike-butikk for hjelp til skreddersydde tekstiler og for å se interiørnyheter. 

Lavendel beige moodboard