lady farger

Fornye rommet

Få ting gir større effekt til et rom enn farger og maling. Med en relativt liten innsats – og til en billig penge, kan du skape magiske forandringer! Få noen av våre beste tips til hvordan du kan fornye hjemmet ditt med Jotun Ladys farger ved å fornye og male møbler.

Finn brukte skatter hjemme og puss opp med nye farger som passer ditt interiør. Vi vil stadig fornye oss, men tendensene er også at vi vil redusere forbruket. Å skape en personlig stil og gjenbruk en viktig trend. Med små grep, som for eksempel å kjøpe mer brukt og ta godt vare på det vi allerede har, kan vi alle bidra til å redusere forbruk. Din private gevinst blir et mer personlig interiør.

Fornye brukte møbler

Med en dus og dempet basefarge som 7637 Exhale, kan du skape lekre kontraster med fargerike detaljer i rommet. Ved første øyekast ser bordet ut som et kostbart designmøbel. Men det er det ikke! Bordet er malt med Lady Supreme Finish 20142 Daydream. En dempet plommefarge med gylne og røde undertoner som skaper en varme i fargen.

Male hyller

Hyllene fra Ikea er malt i fargen 10001 Dijon Yellow, en lekker kontrast til den lyse farge Exhale.

male hyller

Fargesetting

Monokrom fargesetting skaper et dempet og rent uttrykk. Ved å for eksempel male skap i samme farge som veggen blir skapet en diskret del av veggen. Fargesetter man taket i samme farge som veggene, viskes overgangen mellom de ulike flatene nesten helt ut. På denne måten skapes en god og lun atmosfære i rommet. Skapdørene er malt med Lady Supreme Finish Halvblank og veggen er malt med Lady Wonderwall i matt med samme farge.

En fargetone

I dette rommet har vi brukt fargen Local Green, en gulaktig grønntone. Fargen er en gyllen og frodig utgave med en viss grålighet, den kan også omtales som en kakigrønn farge. Naturlig og jordnær.
grønnfarge

Nye farger

Noen strøk maling kan gi nytt liv til gamle skatter – Lady Supreme Finish gir suveren finish på møbler. Om du skal male en stol, et bord eller et skap, gjelder mye av den samme fremgangsmåten. Stolen er malt i Serene Blue og skapene bak har fargen Minty Breeze.