lady farger

Fornye rommet

Få ting gir større effekt til et rom enn farger og maling. Med en relativt liten innsats – og til en billig penge, kan du skape magiske forandringer! Få noen av våre beste tips til hvordan du kan fornye hjemmet ditt med Jotun Ladys farger og maling.

Finn brukte skatter hjemme og puss opp med nye farger som passer ditt interiør. Vi vil stadig fornye oss, men tendensene er også at vi vil redusere forbruket. På vei inn i det nye tiåret er det å skape en personlig stil og gjenbruk en viktig trend. Med små grep, som for eksempel å kjøpe mer brukt og ta godt vare på det vi allerede har, kan vi alle bidra til å redusere forbruk. Din private gevinst blir et mer personlig interiør.

Fargesetting

Monokrom fargesetting skaper et dempet og rent uttrykk. Ved å for eksempel male skap i samme farge som veggen blir skapet en diskret del av veggen. Fargesetter man taket i samme farge som veggene, viskes overgangen mellom de ulike flatene nesten helt ut. På denne måten skapes en god og lun atmosfære i rommet. Skapdørene er malt med Lady Supreme Finish Halvblank og veggen er malt med Lady Wonderwall i matt med samme farge.

En fargetone

I dette rommet har vi brukt fargen Local Green, en gulaktig grønntone. Fargen er en gyllen og frodig utgave med en viss grålighet, den kan også omtales som en kakigrønn farge. Naturlig og jordnær.
grønnfarge