Grønne farger

Grønne nyanser

Grønt har en deilig ro over seg, noe vi trenger i en hektisk hverdag. Grønt signaliserer liv, positivitet, håp og forventning.

Disse fargene oser av kos, hygge og harmoni. Grønnfargene har et hint av sort i seg. Ønsker man å friske opp et rom passer de godt med syrlige farger i pynt og tekstiler. Fargene gir rommet en avslappende og behagelig atmosfære med smakfulle innredningsdetaljer. 

Gang

Grønn kommer i mange nyanser, i denne gangen er både de dempede og de friske grønnfargene representert. Bakre vegg er malt i Green Leaf, de andre veggene i gangen er malt i Green Harmony.​
Grønn gang

Økologisk Grønn

Den nordiske stilen med fokus på natur og den grønne bølgen kaller vi økologisk grønn. Den er dempet og myk, og stilen passer like godt på hytta som i leiligheten i byen. Stilen er nordisk og naturlig – et symptom på tiden vi lever i. Bærekraft og bekvemmelighet står i fokus. Livsstilen går hånd-i-hånd med en rolig og avslappet interiørstil.
grønn stue

Smaragdgrønn

Perlen i paletten og en av naturens viktigste grønnfarger – Beatle FR1461 er tropisk leken og egner seg godt til color-blocking og store mønster. Dette er en ung og sprek farge, men den er like lekker i et klassisk miljø som i et ungt og trendy hjem. Den smaragdgrønne stilen kan både bli organisk og morsom med figurative bilder på tekstiler og vegger, eller mer dekadent og klassisk med lekre gulldetaljer og frodige lampeskjermer med bladprint.
Årets Farge 2019
Årets farge 2019 grønn

Dus grønn

Grønnfarger med et grålig slør kan skape en polert og kjølig stil, men er også elegant, urban og raffinert. Fargen Stillhet kan også fremstå elegant, urban og raffinert samtidig som den skaper en svært moderne og tidsriktig stil.
Grønn stue

Tropisk grønn

Eksotisk og saftig. Dekadent eller klassisk. Vågalt og fantasifullt. Lek med den tropiske stilen! Vi vender stadig tilbake til den tropiske stilen i interiørbildet. I år har vi kalt den Tropisk grønn, med fokus på det eksotiske. Det er palmetapeter og mønstre i sterke farger med innslag av blader, blomster, frukt og fugler fra varmere strøk. Stilen henter inspirasjon fra sydlige breddegrader, en trend vi også ser i motebildet nå, i alt fra servietter og dekor, til catwalken hos de store og kjente designerne.
Tropisk grønn

Mykonos

Fargen Mykonos var å finne i et av de første fargekartene Halvor Bakke laget for oss. I dette kartet hentet vi farger fra alle verdensdeler, fra store og små byer. Farger som etter hvert kom inn i våre hjem, og som har blitt noen av våre mest ettertraktede farger. De myke og grålige, og de passer perfekt inn i landskapet vårt.
Dus grønnfarge til stue