Blånedslag elektrisk blå

Blånedslag

Blånedslag FR1143 er en koboltblå farge som minner oss om klar blå sommerhimmel. Se hvordan du kan kombinere trendy elektrisk blå med andre farger til ditt hjem.

Elektrisk blå

Blåfarger er en evig favoritt. En farge som er elsket i lang tid, passer til flere ulike stiler og en enkel farge å kombinere med andre farger. Energiske blåfarger er en ny favoritt for mange, hvor elektrisk blå eller koboltblå er en farge som har preget både motebildet og interiørtrender den siste tiden. 

Blånedslag FR1143 er en knallblå favoritt i Fargerike. Fargen er en nydelig klar blåtone, med inspirasjon fra sommerhimmelen og det nordiske lyset.

Blå og svart fargekombinasjon

Koboltblå

Blånedslag FR1143 er nydelig i kombinasjon med bruntoner. Uttrykket blir moderne sammen med blånyanserton-i-ton, og kontraster fra naturmaterialer i tre og gyllent skinn.

Den er elektrisk og intens, og kan få interiøret i hjemmet ditt til å virkelig poppe. Prøv deg fram med å tilføre knallblå og koboltblå i små eller litt større doser i hjemmet ditt, og opplev selv den vakre tilstedeværelsen denne fargen gir. 

Blånedslag Blå

Blå og grønn

Blå og grønn er en tidløs fargekombinasjon det er enkelt å lykkes med. Eier du mange grønne potteplanter, vil Blånedslag FR1143 på veggene få plantene til å skinne ekstra. 

Med knallblå koboltblå farge i gangen, får du en energisk entré som virkelig ønsker gjestene velkommen inn i din bolig.

Blå og grønn fargekombinasjon

Blå soverom

Blå er en populær soveromsfarge. Blånedslag FR1143 er også en god farge til soverom, selv om den er kulørsterk. For å mykne inntrykket av de sterke fargene kan du tilføre hvite nyanser på tekstiler og detaljer, sammen med dempede pasteller som rosa og lys gul.

For et vellykket sluttresultat med fargesterke og dype farger, anbefaler vi matt maling. Prøv vår Baronesse Matt for vakre vegger etter bare to strøk. 

Blå soverom