Årets farge 2023 pop it up

Pop It Up / Creative Living

Denne stilen er glad, leken og herlig vågal. Den viser kreative fargevalg og utfordrer med gøyale valg av innredning og interiør. Bli kjent med hvordan du kan bruke fargepaletten til Årets Farge 2023.

Se fargekart for Årets Farge 2023 her.

Kreative fargevalg

Denne stilen er glad, leken og herlig vågal. Den viser kreative fargevalg og utfordrer med valg av innredning og interiør. En stil som utfordrer det konforme, men med solid og stilsikker form – og fargesans. En kombinasjon av farger som skaper en overraskende ny effekt.

Vegg malt i Salt Aqua. Tak og lister i Perfekt Hvit. Sofa, gjøkur, pute, jordklode, sidebord og lampe fra Light & Living. Hvit stol og puff fra Jakobsdals. Kubebord fra Ellos. Gardinstang fra Luxaflex® og gardin fra Prestigious Textile. Metallvase fra Georg Jensen, lysestaker fra Orrefors og glassvase Falla fra Wik & Walsøe.

Kreative farger 2023

Pop It Up med Salt Aqua og Tidevann

Sammen med Årets Farge 2023, Oseandrøm, har vi lansert fem tilhørende farger til en spennende palett. Til stilretningen Creative Living / Pop It Up er de klare blåfargene favoritter.

De klare fargene gir en glossy Hollywood-følelse mot den sterke blåfargen Salt Aqua. Det hele roes ned av hvite lister, hvitt tak og lyse gulv. En helhet som nærmest dytter de andre fargene på plass i et spennende grafisk mønster. Kombiner med søt rosa og trendy lilla, for å skape et kreativt uttrykk.

Salt Aqua

Mal peisen

Den gamle peisen har fått et moderne og kreativt uttrykk med fargenyheten Salt Aqua. Ta vare på gamle skatter og gi de nytt liv med noen strøk maling. Sammen med interiør i en miks av nye og gamle skatter, kommer den kreative stilen til sin rett. Her skaper den friske og fargesterke Salt Aqua et vakkert bakteppe i et rom som fremstår ungt og trendy.

Male peis Salt Aqua

Salt Aqua på soverom

Salt Aqua er også en nydelig farge til soverom. Den oppleves sval og tilfører mye farge til rommet. Innred med et mykt teppegulv i en lys farge, og velg lette lingardiner. Ønsker du å Pop It Up kan du tilføre detaljer i rosa, rød og kobolt. Slik blir rommet med en gang mer spennende og kreativt.

Vegg og tak malt i Salt Aqua. Pidestall malt i Vårtegn. Gardin Hvit Lin fra Pagunette og gardinstang i gull fra Luxaflex®. Møbler, kurv, pute og dekor fra Light & Living. Klær og sko lånt av smukoslo.no.

Salt aqua blå soverom

Fargerikt loftsrom

Skap kreativ luksus med neonlys, teppegulv og tekstiler i velur. Det er disse detaljene som skaper det kreative uttrykket og helheten for en moderne og ung stil. Den rosa stolen med tilhørende rosa frynsepute gir rommet det lille ekstra. Salt Aqua er en god farge å kombinere med rosa toner, og gir loftssoverommet helt ny energi.

Salt Aqua loft Årets farge 2023

Ungt og trendy med spiler og Tidevann

Spiler er en populær trend. Spileveggen kan virke lyddempende og byr på en umiddelbar oppgradering av rommet. Fargenyheten Tidevann får treverket til å gløde, og skaper en spennende dybde til rommet. Vi har valgt et gyllent gulv som spiller fargene og møblene gode, samtidig som det har sin egen tilbakelente identitet.

TIPS! Spiler er en superenkel oppgradering. Hvis du vil utfordre formen litt, kan du kjapt skape din helt egen stil. Tegn opp, hold materialet stabilt og bruk stikksagen. Voilá! Du har skapt din egen trendbølge.

Vegg malt i Tidevann, tak malt i Perfekt Hvit. Gulv Elemental XXL Oak Geneva, gulvlister malt i Kildevann.

Spilevegg Årets Farge 2023

Mørkt og trendy

Vi har valgt å style det ungt, mørkt og moderne. Spilene er kuttet i en leken bølge, møbler og dekor er fargesterkt. Neon-detaljene peker i retning av morsomt og ungt. De mørkeste fargene kan også fremstå som ung, fresh og kreativ. Fargenyheten Tidevann er en sjøgrønn farge med en touch av petroleum. En mørkere farge som er vakker i kombinasjon med materialer som eik i gulv og spiler.

 

Tidevann moderne trendy

Pop It Up på kjøkkenet

Kjøkkenet er også et rom som fortjener et kreativt uttrykk. I dette kjøkkenet har vi valgt å ta vare på de eldre elementene med panel og kjøkkenskuffer. Vi har gitt det nytt liv med maling og kreative farger. Rommet blir med en gang spennende og gir mulighet for å innrede med små kreative detaljer som popper i rommet.

Vegg, tak, list, skap malt i Vannboble, sideskap Cheek, skuffer Ekvator. Taklampe malt i Ekvator. Barkrakker spraymalt med gul Quick spraylakk. Teppe Vintage Teal fra InHouse. Brettbord, turkise glass fra Light & Living. Bilde fra kunstner Fru Bugge.

Kjøkken Salt Aqua rosa

Spiler på kjøkkendør

Den duse fargenyheten Vannboble med et hint av blå, gir et godt bakteppe for å tilføre mange andre farger til rommet. TIPS! Kle skapdøren eller kjøkkenfrontene med bambus spiletapet. En morsom måte å fornye på og en effektiv stemningsskaper.

Vegg malt i Vannboble. Sideskap Cheek. Gulv Wood Go Alaska Oak. Teppe Vintage Teal fra InHouse Brettbord, turkise glass fra Light & Living. Gardinstang Eliteskinne fra Luxaflex® og gardin Pagunette.

Kjøkken Salt Aqua