salongteppe

Skreddersy salongteppe

Hos Fargerike kan du enkelt lag ditt eget unike SmartStrand salongteppe tilpasset dine ønsker og behov.

Unike salongtepper

Hvis du ønsker skreddersydd salongteppe kan du velge ulike løsninger som passer best for ditt bruksområde og designønske. Du kan velge mellom kvalitetene InCasa, Lounge, Lior, Celeste og Boheme, og to ulike avslutninger på kanten. SmartStrand-garnet gir deg en unik kombinasjon av mykhet og slitestyrke. Teppet egner seg like godt i en stue, som på soverom, og har livstidsgaranti mot flekker.

Salongteppe Fargerike

Tepper med Smartstrand

Salongtepper laget med SmartStrand kan enkelt vaskes med varmt vann hvis det søles på teppet. Med sin unike sammensetning av mykt og sterkt garn vil også merker etter tunge møbler forsvinne, da fibrene reiser seg igjen.

Dette gjelder også flekker og lukt etter uhell fra kjæledyr. SmartStrand er et mykt og sterkt garn på grunn av sin unike sammensetning. Øko-vennlig hybridfiber med 37% organisk fornybart materiale. Ved produksjon av SmartStrand er det over 60% mindre utslipp av CO2 i forhold til andre helt syntetiske tepper. ISO-Green sertifisert.

skreddersy teppe

Kanting av tepper

Med Pure er kantene på teppet er brettet inn, og baksiden sikrer et sklisikkert teppe, med fuktighetsbestandig underlag som også er beregnet for gulv med varmekabler.

Kontakt din nærmeste Fargerike-butikk for lage tepper som er perfekt til ditt hjem.

lyst teppe

Skreddersy teppe

Denne skreddersømmen gir en avslutning på kantene med et bånd i matchende farge. Løsningen heter Elegance, og er i likhet med Pure et sklisikkert teppe med fuktighetsbestandig underlag som kan brukes på varmekabler. Skreddersømmen gir det lille ekstra til ditt rom og er perfekt tilpasset.

teppe