Skreddersy salongteppe

Lag ditt eget unike SmartStrand salongteppe tilpasset dine ønsker og behov.

Du kan velge mellom kvalitetene InCasa, Lounge, Gentle Bliss og Bella Donna, og to ulike avslutninger på kanten. SmartStrand-garnet gir deg en unik kombinasjon av mykhet og slitestyrke. Teppet egner seg like godt i en stue som på soverom og har livstidsgaranti mot flekker. All slags søl kan enkelt vaskes bort med varmt vann. Med sin unike sammensetning av mykere og sterkere garn vil også merker etter tunge møbler forsvinne, da fibrene reiser seg igjen. 

Smartstrand

Flekker fjernes enkelt med varmt vann. Dette gjelder også flekker og lukt etter uhell fra kjæledyr. Mykere og sterkere garn pga. sin unike sammensetning hvor teppet ikke vil legge seg flatt. Øko-vennlig hybridfiber med 37% organisk fornybart materiale. Over 60% mindre utslipp av CO2 i produksjon i forhold til andre helt syntetiske tepper. ISO-Green sertifisert.
skreddersy teppe

Pure

Kantene på teppet er brettet inn, og baksiden er utstyrt med et sklisikkert og fuktighetsbestandig underlag som også er beregnet for gulv med varmekabler. Kontakt din butikk for lage ditt eget teppe som er perfekt til ditt hjem.
Butikker
lyst teppe

Elegance

Denne skreddersømmen gir en avslutning på kantene med et bånd i matchende farge. Baksidene er utstyrt med et sklisikkert og fuktighetsbestandig underlag som også er beregnet på varmekabler. Skreddersømmen gir det lille ekstra til ditt rom og er perfekt tilpasset.
teppe

Runde tepper

Ønsker du å forme en sosiale samlingsplass i hjemmet, er runde bord perfekt for gode samtaler. Da er det ekstra godt med et mykt teppe for barn og unge for å hvilke beina på. Vi kan også tilpasse runde tepper med avslutningen elgance som gir et farget bånd i kanten.