Årets Farge 2023

Vi har gleden av å lansere nyheten Oseandrøm FR2304, sammen med en vakker tilhørende fargepalett!

Fargerike Ã_F 2328889 F4 cover v3 G.jpg

Oseandrøm

FR2304

Oseandrøm. En farge som henter sin inspirasjon fra havet. En dyp blåfarge som gjør seg godt i kombinasjon med grønnfarger, grønne planter og mørke detaljer på interiør.

Kjøp maling

Oseandrøm FR2304

Den store ledestjernen i Årets Farge 2023 er fargen Oseandrøm. En dyp og rik farge, akkurat som havet. Den symboliserer dette store, uendelige, men likevel skjøre vannet som vi omgir oss med.

Navnet på Årets Farge er sammensatt av osean og drøm. Oseaner et gammelt ord for hav, særlig de store verdenshavene. Dette representerer noe tidløst og minner oss om å ivareta det vi har og å se oss tilbake.  

Drøm representerer det å se fremover, og å finne glede i det som kommer. Men hva du legger i ordet Oseandrøm er helt opp til deg.

Oseandrøm er en farge med mange muligheter. Den glir lett inn i ulike rom, beskrivelser og ikke minst er den utrolig fotogen. En farge vi i Fargerike virkelig har forelsket oss i!  

I tillegg til lanseringen av Oseandrøm som årets store fargenyhet, har vi også tilført en rekke nye farger.

De lyse fargene Vanndråpe og Kildevann, sprudler rundt oss med en egen delikat følelse. Disse to fargene gir en egen drømmende letthet, som forsterker den rike og noe tyngre Oseandrøm.  

Motsatsen er fargene Tidevann og ikke minst den svarte Nattseilas. To dype og kraftige farger som krever og utfordrer deg med en egen oppmerksomhet.    

Salt Aqua spinner sammen med Oseandrøm. Fargesterke og klare, setter de tonen for en nesten hypnotisk lekenhet. En ung og klar farge, men på samme tid passer den inn i de voksnes rekker.  

Men en stil, en farge og et rom lever ikke alene. De akkompagneres med materialer og andre farger som henter fram gløden eller demper. Sammen skaper de en perfekt balanse.

Vi har derfor gleden av å presentere Oseandrøm, sammen med de vakre blåfargene!

Lansering - Årets Farge 2023