Fargerike Aksdal Senter

Våre tjenester

I våre to avdelinger, Fargerike Aksdal og Malermester Langelandsvik, har vi som mål å tilby alt innen maling og gulv i forbindelse med oppussing og nybygg.

Vi tilbyr varer og håndverksutførelse med den beste kunnskapen med malermesteren tilstede. Hos oss skal en føle seg trygg på å få den riktige informasjonen og den beste servicen. Vi utfører maler - og gulvbeleggsarbeider, alt etter ditt ønske. Her vil våre dyktige medarbeidere sørge for at jobben blir fagmessig utført og med kvalitet.

Malermester Langelandsvik kommer på gratis befaring og gir et uforpliktende pristilbud.

Vi tilbyr gratis hjemkjøring om du kjøper gulv av oss.

 

 

Vår interiørkonsulent Linda har kompetanse til å se helheten og skape et komplett og gjennomført interiør. Interiørkonsulenten hjelper til med alt fra farger, møblering og enkle belysningsforslag, til å se helheten for å få det praktisk og vakkert. Konsulenten lager plansjer, kollasjer og tegninger som hjelpemiddel.

Vi har enormt stort utvalg av tapet i butikken vår fra de fremste produsentene. Det er 64 forskjellige tapeter lagerført i butikken vår til enhver tid! Over 180 bøker, i alle forskjellige stiler!

Vi utfører gratis oppmåling. Da kan du være trygg på at det blir rett. Vi kan også montere for deg.

Velkommen til oss for en hyggelig oppussingsprat!