Fargerike Bø

Våre tjenester

Fargerike Bø er ein fargehandel med personlig service, her finner du det du trenger til ditt oppussingsprosjekt.

Hos kån finner du eit stort utvalg innen måling, gulv, tepper og tapet. Me fører mange typer måling og beis, både til interiør og eksteriør - og alt det du trenger av verktøy til ditt måleprosjekt.

Visste du at Fargerike tilbyr Norges bredeste utvalg av gulv? Vi har parkett, laminat, vegg til vegg-tepper og vinylbelegg. Miljøvennlig kork laminat er veldig populært for tiden – den er mjuk og varm og gå på og overflaten ser ut som parkett eller tregulv.

 

Våre fargeeksperter hjelper deg gjerne med å sette sammen fargepaletter, gulv og tapeter slik at du får ditt personlige preg på hjemmet. Kanskje trenger du rett og slett hjølp til å velge blant alle mulighetene?

Hos kån kan du bestille måltilpasset solskjerming til dine vinduer, alt fra rullegardiner og persienner til lamellgardiner i akkurat den stilen du ønsker.    Vi kan også montere for kunden.

Me har også egen håndverker avdeling som har lang og solid erfaring i yrket sitt. Dei utfører legging av belegg og flis, samt måling og tapetsering. Hvis du trenger hjelp til oppussingen har me det du trenger.

Velkommen til kån for inspirasjon og en hyggelig handel.

Me Fargelegger Telemark.