Sprøytemale hagemøbler

Frisk opp hagemøblene raskt og enkelt med malersprøyte.

Male hagemøbler

Frisk opp eller redesign møblene dine i nye farger med malersprøyte. Disse kurvmøblene fra Savannen med mange kriker og kroker ga vi enkelt et strøk sommerlig pastellfarge med Wagner malersprøyte.

Hagemøbler har en tendens til å bli litt triste ved sesongslutt. Sol, svertesopp og støv setter spor. Med noen enkle og morsomme grep kan du glede deg over vakre sommerfreshe møbler i flotte farger. Og blir dine like fine som våre, er de nydelige å ha inne resten av året også.

Med spraymaling kan du enkelt fornye det meste og skape noe unikt. Til større prosjekter anbefaler vi malersprøyter, men til mindre prosjekter kan du også bruke Quick Bengalack i sprayboks. Gi en ny vår og sommer til gamle, slitte og brukte møbler. Kanskje du har skjulte skatter i kjeller eller på loft du kan gi kjærlighet til med et strøk ny maling i en frisk farge? Vi viser deg hvordan du enkelt kommer i gang med å male med malersprøyte.

Steg for steg: 

  1. Rydd bort og dekk til det som ikke skal males.
  2. Vask møbelet godt og la tørke.
  3. Velg farge på maling eller olje.
  4. Spray på i jevne bevegelser.
  5. Vask utstyret.

Steg 1 - Rydd og dekk til

Velg en fin og tørr dag med lite vind. Ellers maler du fort alt annet enn det du skal, da spraymaling raskt sprer seg med vinden. Dekk til det du ikke skal male og dekk til under møbelet som skal sprøytes.

Bruk maskeringstape og plastfolie for å beskytte omgivelsene. Vi anbefaler at du står ute i frisk luft om du har mulighet, og bruker støvmaske når du spraymaler. Det er veldig små partikler som virvler rundt. Bruk gjerne hansker for å beskytte hendene og vernebriller i tillegg.

Steg 2 - Vask møblene 

Vask møbelet godt og la tørke skikkelig før du skal male. Kurvmøblene vi har malt tåler ikke mye vann, og er derfor vasket lett. Trenger møblene du skal male en skikkelig vask, kan du bruke vann fra hageslange og Baron Husvask. Velg et vaskemiddel som er skånsom, og bruk en myk børste.

Steg 3 - Velg farge

3-stjerner og Baronesse-maling egner seg ypperlig til å male både stoler og bord til utendørsbruk og hagemøbler. Det betyr at du kan velge all verdens farger.

Hvis du planlegger et større maleprosjekt, er sprøytesystemet fra Wagner noe for deg. Til dette har vi brukt den håndholdte Wagner Malesprøyte W575 - Universal. Det følger med to sprøytepistoler – til tykt- og tyntflytende materialer. Slik at du kan sprøyte både veggmaling, lakk og trebeskyttelse.

Wagner Malesprøyte W575

Wagner Malesprøyte W575

Wagner Universal W575 er en praktisk og håndholdt elektrisk malesprøyte som egner seg til små og mellomstore prosjekter. Passer like godt til kurvmøbler og gjerder, som til stueveggen. Det medfølger to sprøyter med forskjellige dyser. En dyse for tyntflytende produkter og en dyse for rullekvaliteter. Med Wagner W575 går jobben raskt, det er enkelt å komme til på vanskelige flater og resultatet blir jevnt og pent. Den er også enkel å rengjøre etter bruk

På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
2 999,- pr. stykk
Trestjerner Gulvmaling

Trestjerner Gulvmaling

Trestjerner Gulvmaling har svært god vedheft og slitestyrke og kan i tillegg til tre- og parkettgulv anvendes på laminatgulv, vinylbelegg og betong. Den er enkel å bruke, og krever svært lite forarbeid. Malingen er vanntynnet og lukter lite. Trestjerner Gulvmaling fås i glansgradene blank, halvblank og matt og kan blandes i mange farger.

0,75 liter
379,-
3 liter
899,-
10 liter
2 599,-
På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
fra 260,- pr. liter
Baronesse Matt

Baronesse Matt

Veggmaling av styrenakryl som gir en fantastisk matt og skjoldfri overflate selv i slepelys. Core Shell teknologi, der kjernen har høyere smeltepunkt enn skallet, sørger for at man etter 2-3 uker oppnår en meget hard, vaskbar og ripefast overflate. Baronesse Matt kan også benyttes i tak der man ønsker en vaskbar flate. Svanemerket.

1 liter
299,-
3 liter
749,-
10 liter
1 899,-
På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
fra 190,- pr. liter

Steg 4 - Spray på

Fyll malersprøyten med ønsket maling, og spray på med jevne bevegelser med ca. 20 cm avstand. Med malersprøyte er det bare å trykke på avtrekkeren og sprøyte bestemt på det du skal male.

Fordelen med sprøyte er at du kommer lett til i kriker og kroker, men det kan være lurt å ha en pensel tilgjengelig om det begynner å dryppe.

Wagner Malersprøyte
Hvis du planlegger et større maleprosjekt, er sprøytesystemet fra Wagner noe for deg.

Steg 5 - La tørke og vask utstyret

La malingen tørke skikkelig opp før du tar møblene i bruk. Tørketiden avhenger av hvilket produkt du valgte å spraye med. Tørketiden finner du på spannet.

Vask utstyret godt, ta deg en kopp te og nyt synet og egen innsats. Har du vasket utstyret skikkelig er det ekstra hyggelig å finne frem malersprøyten igjen til neste prosjekt. 

Wagner malersprøyte
Skap ekstra hygge ved å fargesette møbler og interiør i farger som skaper et spennende uterom. Kurvsofa fra Savannen malt i Marmor FR1171.
Malersprøyte hagemøbler
Kurvsofa fra Savannen malt i Marmor FR1171, pledd og pute i lin Pagunette, rosa pute fra Festival.

Alt du trenger til sprøytemaling ute