Spraymale hagemobler

Sett farge på uterommet

Frisk opp hagemøblene ved å male de i nye sommerlige pastellfarger. Med litt maling eller spraylakk kan du få fargeklatter i hagen på 1-2-3.

Male hagemøbler

Frisk opp eller redesign møblene dine med et strøk maling. Disse kurvmøblene med mange kriker og kroker ga vi enkelt et strøk sommerlig pastellfarge med Wagner malersprøyte W590

Hagemøbler har en tendens til å bli litt triste ved sesongslutt. Sol, svertesopp og støv setter spor. Gjør noen enkle og morsomme grep allerede nå, og gled deg til vakre sommerklare møbler neste år. Og blir dine like fine som våre, er de nydelige å ha inne resten av året også.

Kurvsofa fra Savannen malt i Støvete Blå FR1430, blå pute fra Pagunette og gul pute fra Festival.

Støvete blå

Pastelldrøm i hagen

Sommeren kan være kort, og da er det viktig å nyte uterommet og hagen så mye man kan. Skap ekstra hygge ved å fargesette møbler og interiør i farger som skaper et spennende uterom.

Myke tekstiler og forførende pasteller er perfekt når hagen blomstrer på sitt flotteste. Pasteller har en avslappende effekt og tilfører en romantisk stemning til uterommet.   

Kurvsofa fra Savannen malt i Marmor FR1171, pledd og pute i lin Pagunette, rosa pute fra Festival.

Kurvsofa Marmor

Malersprøyte

Hvis du planlegger et større maleprosjekt, er sprøytesystemet W590 noe for deg. Det følger med to sprøytepistoler – til tykt- og tyntflytende materialer. Slik kan du sprøyte både veggmaling, lakk og trebeskyttelse.

Spray på med jevne bevegelser med ca. 20 cm avstand.

Wagner Malersprøyte

Unike møbler

Pastellfarger er i vinden igjen, og hvorfor ikke bruke de i uterommet også? Skap et dus og diskré uterom i hagen, balkongen eller terrassen med sukkersøte fargenyanser. Slik kan du enkelt skape unike møbler og få frem din personlige stil.

For å tone ned det søte kan du kombinere pastellpaletten med naturelementer, tre og røffe tekstiler som lin eller kelim. Skulle du bli lei av de romantiske pastellnyansene er det ingenting i veien for å male hagemøblene på nytt neste år. Malejobben får du gjort i en fei med malersprøyte.

Kurvstol fra Savannen malt i Hvetegult FR1535 og pute fra Pagunette.

Stol Hvetegul

Nytt liv til gamle skatter

Gjenbruk er både miljøvennlig og bra for lommeboka. Med spraymaling kan du enkelt fornye det meste og skape noe unikt. Til større prosjekter anbefaler vi malersprøyter, men til mindre prosjekter kan du også bruke Quick Bengalack i sprayboks.

Gi en ny vår og sommer til gamle, slitte og brukte ting. Kanskje du har skjulte skatter i kjeller eller på loft du kan gi kjærlighet til med et strøk ny maling i en frisk farge? 

Kurvstol fra Savannen malt i Pistasj FR1085 og pute fra Festival.

Kurvstol Pistasj