Gulv

Du kan nå velge bærekraftig og svanemerket parkettgulv i vårt sortiment.

Svanemerket parkettgulv

Parkettkolleksjon Grace fra Tarkett er et Svanemerket gulv som kombinerer det naturlige uttrykket til et oljet parkettgulv med det enkle vedlikeholdet av et lakkert tregulv. 

Parkettkolleksjonen Grace har fått Svanemerket fordi gulvene har en høy andel fornybart materiale, god slitestyrke og oppfyller Svanens strenge krav til helse- og miljøfarlige stoffer. For at et produkt skal bli godkjent, kreves sertifikat og dokumentasjon samt omfattende tester av uavhengige laboratorier.

Les mer om parkettgulvet Grace her.

283435 GRACE GREY CHIFFON 1.jpg
Tarkett Parkett Grace Grey Chiffon Oak

Parkett Grace Grey Chiffon Oak

Supermatt og silkemyk eikeparkett for bare føtter som eldres naturlig og holder seg vakker. Gulvene i kolleksjonen er børstet for å løfte treets unike mønster, og er ærlige og autentiske tregulv. Kolleksjonen Grace er ansvarlig produsert, Svanemerket, og sertifisert i henhold til PEFC. Dette er bærekraft på ekte. Enkelt å holde rent, og god motstand mot hverdagsslitasje og flekker. Men mest av alt er dette en vakker og luksuriøs parkettkolleksjon

1 099,- pr. m2

Bærekraftig korkgulv

I gulvsortimentet til Fargerike finner du også et utvalg korkgulv. Wicanders er an disse gulvene, et unikt miljøvennlig og bærekraftig gulv med negativt karbonavtrykk. PVC-fritt gulv produsert med kork i samtlige sjikt som gir kompromissløs gangkomfort, støyreduksjon, varmeisolasjon og støtmotstand.

Kork er et naturlig materiale som fremmer en miljøvennlig produksjon og gir miljøeffektive produkter med lavt CO2-utslipp som bidrar til et bærekraftig miljø.

I produksjonen av korklaminat blir restene av korken pulverisert og omdannet til en brennbar biomasse. Biomassen brukes som energikilde for produksjonsanleggene slik at fabrikken kan driftes 100 % bærekraftig.