Se film

Baronesse Takmatt er en helmatt hvit takmaling til innendørs bruk. Baronesse Takmatt kan også brukes på vegger av bygningsplater, puss, betong, lettbetong, glassfibervev, etc. i tørre rom, der det ikke stilles krav til vaskbarhet. Baronesse Tak har gode brukeregenskaper. Malingen gir vakre, matte og skjoldfrie tak. Vær oppmerksom på at matte flater ikke tåler fysisk håndtering, da det lett kan poleres opp til høyere glans. Merket med EU-Ecolabel.

Varenummer
485276
Farge
Hvit
Glans
Matt
Størrelse
3 l
Overflate
Tak
Støvtørr
0,5 timer
Overmalbar
2 timer
Dekkevne i m2/l
5 - 7 m²/l
Påføringsmetode
Pensel, Rulle, Sprøyte
Bruksområde
Betong, Mur, Gips

Forbehandling: Flatene må være rene, tørre og frie for løse partikler. Tidligere malte flater vaskes med et grovrengjøringsmiddel egnet for maling. Etterskyll godt. Mattslipes med slipepapir ca 120, og avstøv. Smittende flater må først avbindes med egnet binder. Bruk: Kan påføres med pensel, rull eller sprøyte. Strykes/rulles det flere veier, så avslutt alltid med å stryke/rulle i en retning, og flaten blir penere og mer ensartet. Best arbeidstemperatur er +15 - +20oC. Temperatur under påføring og tørk må være over +5oC.

Fikk du svar på det du lurte på?

Kvalitet

Hva betyr EU-Ecolabel på maling? En interiørmaling merket med EU-Ecolabel er blant de malingene som er minst skadelige for miljøet innenfor sin produktgruppe. Dette miljømerket viser at produktet oppfyller en rekke strenge helse- og miljømessige krav. Dette innebærer at produktet ikke inneholder høye nivåer av farlige løsemidler som anses som skadelige for miljø og helse.

Video

Andre har også sett på

Våre anbefalinger for deg