Se film

Baronesse Silke er en vanntynnet veggmaling til innendørs bruk som gir en silkematt, skjoldfri og vaskbar overflate med glans 09. Merket med EU-Ecolabel.

Varenummer
485482
Farge
Hvit
Glans
Halvmatt
Overflate
Vegg
Støvtørr
1 time
Overmalbar
3 timer
Dekkevne i m2/l
8 m²/l
Påføringsmetode
Pensel, Rulle
Bruksområde
Gips, Mur, Spon, Tapet, Betong, MDF

Baronesse Silke er en maling til bruk inne på bygningsplater, puss, betong, lettbetong, glassfibervev etc. Underlag: Overflaten må være ren, tørr og ha en temperatur mellom +5oC til +35oC. Påføringsmetode: Pensel, rull og sprøyte. Oppbevaring: Oppbevares frostfritt og utilgjengelig for barn. Brukket produkt reduseres ved lagring over 1 år. Vedlikehold/Renhold: Malte flater skal ikke belastes med vann før produktet har herdet (3 - 4 uker). Vask av malte flater: Ved daglig renhold skal ikke temperaturen på vaskevannet overstige 40oC. Forsiktig vask med fuktig svamp anbefales. Bruk av høytrykkspyler er ikke anbefalt. Bruk av vaskemidler med slipemidler skader overflaten. Produktet reduseres ved stor renholdsbelastning. Våtslitasjemotstand: >2000 sykluser. Vedlikeholdsintervall: Mekaniske forhold påvirker vedlikeholdsintervallet, ommaling utføres etter behov.

Fikk du svar på det du lurte på?

Kvalitet

Hva betyr EU-Ecolabel på maling? En interiørmaling merket med EU-Ecolabel er blant de malingene som er minst skadelige for miljøet innenfor sin produktgruppe. Dette miljømerket viser at produktet oppfyller en rekke strenge helse- og miljømessige krav. Dette innebærer at produktet ikke inneholder høye nivåer av farlige løsemidler som anses som skadelige for miljø og helse.

Video

Andre har også sett på

Våre anbefalinger for deg