For gulnet og tidligere behandlet panel av furu og gran, vegger og tak. Tyrilin Panellysner er en vanntynnbar overflatebehandling som gir et gulnet panel er lyst, naturlig utseende som bevarer treverkets struktur. Produktet inneholder naturoljer, voks, UV-filter og antioksiderende midler som effektivt beskytter treverk mot videre gulning. Ett strøk gir en flott transparent utseende. Er panelet svært mørkt og gult, påfør to strøk. Vær oppmerksom på at underlaget egenfarge og sugeevne vil påvirke sluttresultatet. Lag prøve-oppstrøk før påføring på vegger og tak. Jobb med ett til to bord av gangen. Påfør med pensel i hele treets lengderetning. Best resultat oppnås ved romtemperatur på ca 15 °C pga. rask tørk.

Varenummer
499268
Glans
Matt
Størrelse
3 l
Overflate
Vegg, Lister, Dør og Vindu, Møbler og Interiør
Støvtørr
1 time
Overmalbar
2 timer
Dekkevne i m2/l
12 - 20 m²/l
Påføringsmetode
Pensel, Rulle
Bruksområde
Panel, Spon, Kryssfiner, MDF, Tre, MDF, Tre

Fikk du svar på det du lurte på?

Egenskaper

Ett strøk er nok og gir et flott transparent utseende. Panellysneren påføres ett til to bord av gangen. Påfør med pensel i hele treets lengderetning. Stryk hele bordets lengde for å unngå overlappinger. Best resultat oppnås ved romtemperatur på ca 15 °C. Ønskes et mest mulig transparent utseende etterstryk med fordriver umiddelbart etter påføring. Er treverket svært mørkt og gult påfør to strøk. Vær oppmersomhet på at underlagets egenfarge og sugeevne vil påvirke sluttresultatet. Rens med Tyrilin Panelrens før påføring. Gjør prøveoppstrøk før påføring på vegg/tak. Så ser du hva som blir penest hos deg!

Kvalitet

Ønsker du å lysne panelet slik at det igjen fremstår lyst med godt synlige kvister og årringer, er Tyrilin Panellysner produktet for deg! Produktet er en vanntynnet overflatebehandling som innholder voks, olje, UV-filter og antioksiderende midler som effektivt beskytter treverk mot videre gulning. Panellysneren er meget luktsvak og brukervennlig, og tørker meget raskt. Med ett strøk lysnes gulnede og tidligere panellakkerte, oljede eller beisede trepanel av furu og gran uten innfarging. Den er velegnet til både vegger og tak og kan påføres i ett eller to strøk, avhengig av ønsket utseende.

Andre har også sett på

Våre anbefalinger for deg