Blått soverom med lyst teppe

Teppe til Soverom

Her finner du et spekter av ulike farger på tepper til ditt soverom.

Tepper har flere gode egenskaper til soverommet, det demper lys, binder støv og ikke minst gir det en deilig og myk følelse. Og det beste av alt, det er veldig bra for astmatikere, da det finnes tepper som er antibakterielle. Det er sunt for både for foreldre og barn, og gir en lun atmosfære på soverommet.

Vegg-til-veggteppe

Bamboo gir en lun atmosfære og er supert til gulvet på soverommet. Teppet har flere gode egenskaper og gir deg en deilig myk følelse. Og det beste av alt, det er veldig bra for astmatikere, da dette er antibakeritelt. Sunt for både foreldre og barn.

Beige vegg-til-veggteppe soverom

Beige

Teppe på soverom er tilbake og føttene våre kan endelig lande på et mykt teppe om morgenen igjen. Velg et lyst teppe som tar sollyset inn i rommet og viser strukturen i teppet. Dette teppe heter Soft Touch og har en lekker beigefarge.

soverom med beige teppe

Lysegrå

Få det lunt på soverommet med et deilig og mykt teppe som Soft Touch. Sett bena på et vakkert og komfortabelt teppe hver morgen, og opplev den gode følelsen det gir. Teppet holder seg flott i lang tid, og fås i mange vakre farger som kan tilpasses enhver stil og smak.

Soverom med lysegrått teppe

Grå

Veggene har en behagelig blå tapet fra Borge (More Than Elements 49805), som rammer inn himmelen utenfor, og teppene på gulvet gir en lun og god hulestemning. Skuffene er malt i fargen Isfjord FR1040, og gulvet er et deilig og lunt vegg-til-vegg teppe, Marquesa Tweed. Det er perfekt med teppe på soverommet da det binder støv.

Isfjord
Isfjord FR1040
Baronesse Matt
Baronesse Matt
Grått teppe til soverom

Burgunder

Her synker du ned i myke tekstiler og kjenner at pulsen senker seg etter en travel dag. Med et lunt vegg-til-vegg teppe som Smartstrand Lounge, og stoffer i fløyel og silke får du følelsen av å bo på et elegant luksushotell. Detaljer i gull er nydelig til de dype fargene og gir det hele et glamorøst preg. Her er det lett å drømme seg bort! Kommoden er malt i Longyearbyen FR1041, tekstilene er fra Green Apple, og tre persiennen er fra Luxaflex.

Longyearbyen
Longyearbyen FR1041
soverom med brunt teppe

Naturfarget

Varme farger gir lune rom og skaper en følelse av nærhet. Gylne farger og jordtoner toner er perfekt når du vil gi rommet en intim atmosfære og et sensuelt preg. Her i naturens egne farger sover man godt.

Soverom vegg til vegg teppe naturfarget

Rosa

Mørke farger gir en luksusfølelse på soverommet, og tusen og én natt trekker oss mot varme rødnyanser og dynamiske og eksotiske mønstre. Dette soverommet er innredet med varme farger, et mykt teppe, og en stor sengegavl. Veggene er malt i fargen Hjerterdame FR1193, og med en herlig mønstermiks på puter, gardiner, sengeteppe og himmel, blir rommet både spennende og innbydende.

Hjerterdame
Hjerterdame FR1193
Soverom med rosa vegg til vegg teppe

Gult

Duse farger skaper en ro til soverommet og en god natt søvn. Bruk et teppet for å gi deg selv en myk oppvåkning for føttene ved sengekanten.

Gult soverom med teppe