Luxaflex duette beige

Solavskjerming

Mulighetene med Luxaflex solavskjerming er uendelige. Mørkleggende eller transparente stoffer - du bestemmer! Solskjerming i den mørke tiden, både luner og skjermer for innsyn. Visste du at solskjerming kan redusere varmetap fra vindu?

Hold varmen ute

Både de transparente, halvtransparente og mørkleggende løsningene kan leveres med en isoleringseffekt som bidrar til å holde varmen ute om sommeren og inne om vinteren, da den stillestående luften i cellene virker som et isolerende lag. Det doble laget i Duette ®R (med sirkel) er både energibesparende og har i tillegg en lyddempende effekt, ideell i rom med dårlig akustikk.

Luxaflex solskjerming kjøkken

Lamellgardin

Lamellgardiner passer perfekt til store vinduer og gir et elegant og moderne uttrykk. De stilrene loddrette lamellene gjør det enkelt å regulere lysinnslipp.

Luxaflex lamellgardiner

Plisségardin

Plisségardin er mulighetens gardin. Har du vinduer eller dører med smale karmer er plisségardin helt perfekt. Denne modellen sitter fast i karmen og følger døren når den åpnes, samt gir deg mulighet for å skjerme mot innsyn, og få lyset og naturen inn i rommet på dagtid.

Rød plissegardin luxaflex

Rullegardin

En verden full av fantastiske muligheter med transparente, halvtransparente og mørkleggende vev, avhengig av hvilken funksjon gardinen skal oppfylle. Rullegardiner i et stort utvalg stilrene design i forskjellige farger og strukturer gjør at du kan finne den som passer både vinduet og stilen din best.

Rullegardin blå til soverom

Tre-persienner

Tre-persienner fra Luxaflex er vakker og stilren solskjerming som gir en varm og lun stemning i hjemmet. Det naturlige treverket er elegant og flott å se på, samtidig som det byr på et hint av natur. Når lyset siles gjennom trelamellene, får du et varmt og mykt lys som skaper en hyggelig ro i en travel hverdag.

Trepersienner

Liftgardiner

Du finner naturlig skjønnhet i tekstilene i liftgardinkolleksjonen. Ensfargede tekstiler, fine strukturer og luksuriøse design. Uansett om du velger lette, transparente stoffer, eller kraftigere kvalitet, får du eksklusive gardiner som setter prikken over i'en i dine vinduer.

Soverom med liftgardin

Fargerike persienner

Med persienner får du full kontroll over lyset. Den er lett å betjene, og her kan du velge mellom alle regnbuens farger, samt ulike modeller og lamellbredder. Du kan til og med få flere farger i én og samme persienne! Hva med røde persienner som frisker opp i rommet?

Fargerike persienner