Myggnetting og pollenfilter

Insektnett og pollenfilter til vindu

Nyt den friske luften i fred og ro, med netting til vindu og dører fra Luxaflex® hos Fargerike.

Netting til soveromsvindu

Hos Fargerike finner du et bredt utvalgt måltilpasset solskjerming fra Luxaflex. Våre eksperter i butikk hjelper deg gjerne med å finne produktene som dekker dine behov, både sommer og vinter. I sommerhalvåret kan det være smart å kombinere vanlig solskjerming med insektsnett og pollennett på soverommet og i andre oppholdsrom.

Netting skråvindu

Hold insekter og pollen ute fra ditt hjem

Med denne diskré løsningen kan du enkelt kombinere solskjerming eller gardiner i tillegg til nettingen. Mygg- og pollenfiltrene fra Luxaflex oppleves som diskré med et pent design, og kan benyttes på de aller fleste typer vindu og balkongdører. Se mer solskjerming fra Luxaflex her.

Insektsnett pollenfilter vindu

Pollenfritt hjem med netting

Velg mellom et vanlig insektsnett som holder edderkopper og mygg ute, eller et finmaskert allergivennlig Poll-tex®-nett. Det allergivennlige Poll-tex®-nettet fanger opp både insekter og pollen. Nettet stopper hele 97% av bjørkepollen og 100% av gresspollen.

På bildet: Supernova rullegardin med insektsnett fra Luxaflex.

Insekstnetting pollenfilter vindu

Myggnetting til vinduer og dører

La vindu og dører trygt stå åpen i sommer. Med Luxaflex® sine smarte løsninger for å holde insekter og pollen ute av hjemmet ditt, kan du slippe inn den friske sommerbrisen, helt fritt for mygg, edderkopper og andre insekter.

Våre eksperter i butikk hjelper deg gjerne med å ta mål av dine vindu og finne de beste løsningene for ditt hjem. Besøk din nærmeste Fargerike-butikk for å se utvalget og for å bestille.

 

 

Netting vindu

Netting til verandadør

Luxaflex® plissédører med insektnett til dører har en nesten flat underskinne, ingen terskel og er derfor både barnevogn- og rullestolvennlig.

netting balkongdør

Insektsnett i plissé

Netting i plissé med diskré vev gir deg beskyttelse mot uvelkomne insekter. Kombineres smart med mørkleggende Duette®-gardin i modellen Dag & Natt, perfekt til soverommet året rundt.

Insektsnett skråvindu

Insekt- og myggnett for innadslående vinduer

Luxaflex har løsninger for de aller fleste vinduer, og vi hjelper deg gjerne med å finne riktig løsning for deg. For vinduer som åpnes innover, og vippevinduer finnes den faste rammemodellen Flex. Velg om du vil ha vanlig myggnetting eller finmaskede nett i Poll-tex® eller ClearView, med tynne tråder for bedre utsikt og luftgjennomstrømning. Flex-modellen festes mellom vinduet og rammen.

Faste rammer kan monteres både innvendig og utvendig. De faste rammene skreddersys for både vinduer, dører og takvinduer.

Netting vindu åpner innover

Måltilpasset insektsnett

Insektnettmodeller som rullegardin, fast ramme, plissédør og plisségardin skreddersys etter dine mål slik at de blir en perfekt, tettsittende løsning. De lages til for både små og store vinduer og dører. Luxaflex® plissédør kan for eksempel lages opp til 12 kvm.

Besøk din nærmeste Fargerike-butikk for å få et pristilbud på måltilpasset solskjerming og netting til vindu eller dører.

Måltilpasset insektsnett