Utvendig solskjerming

Utvendig solskjerming

Mange hjem, spesielt de med store vindusflater, utfordres med høye temperaturer og blendende sollys i sommermånedene. Med Luxaflex® Outdoor Screens får du en stilren, diskret skjerming som bevarer utsikten samtidig som du får optimal filtrering av lys og varme, året rundt.

Luxaflex utvendig solskjerming

Med måltilpasset screens fra Luxaflex får du utvendig solskjerming perfekt tilpasset dine vinduer, ønsker og behov. Perfekt til å skjerme både for innsyn i ditt hjem eller hytte, og å skjerme for den stekende sola som gir for mye varme innendørs om sommeren. Screens er en trendy og diskre måte å tilføre praktisk solskjerming til ditt hjem. 

Besøk din nærmeste butikk for å få hjelp av våre eksperter på solskjerming.

Screens utvending solskjerming

Senk innetemperaturen

Det er deilig med sol og varme, men når sola er sjenerende og boligen føles som et drivhus, er det godt å vite at finnes løsninger. I tillegg til å skjerme mot sterk sol, er utvendig solskjerming nemlig svært effektivt for å redusere innetemperaturen. Solskjerming vil også lune og skjerme for innsyn.

Både innvendig og utvendig solskjerming, samt terrassemarkiser får du kun kjøpt i butikk. Finn din nærmeste Fargerike-butikk, og ta kontakt for å høre om utvalget nær deg. Er det noe du lurer på angående solskjerming, kan du ta kontakt med vår kundeservice på chat.

Utvendig solskjerming soverom

Skreddersydd utvendig solavskjerming

Vinduene i mange boliger blir stadig større. Det gir noen utfordringer med tanke på lys og varme. For stadig flere er løsningen på dette problemet screens.

Det finnes ulike typer screens, og den mest populære er den såkalte zipscreen-modellen. Denne modellen sitter som en glidelås på siden av vinduene. Dette festet gjør at screensene tåler mye vær og vind og er godt egnet for norsk klima.

Det er flere fordeler med screens. Det at de er festet på utsiden av veggen, hindrer varmen å komme inn i boligen. Screens løfter dessuten uttrykket på huset. Det gir det et mer moderne uttrykk, og blir brukt som utvending solskjerming på mange nye bygg.

Utvendig solskjerming terrasse

Motorisert solskjerming

Alle de utvendige solskjermingsmodellene fra Luxaflex er motoriserte og kan styres innenfra via en app. Dette er en perfekt måte å kontrollere varmen på.

Luxaflex leverer måltilpassete screens, men har naturligvis noen begrensninger på størrelse og vindusform. Ta kontakt med din lokale Fargerike-butikk, så hjelper vi deg videre.

Fjernkontroll solskjerming

Outdoor Screens

Markiser har flere bruksområder – de forbedrer innemiljøet, hindrer bleking av utemøbler og skjermer for solen. Med markise kan du dessuten enkelt velge hvor mye sol du vil slippe inn, eller du kan skape en mulighet for skygge på terrassen når det er varmt.

En markise kan altså bidra til langt bedre innetemperatur, og du kan skape et hyggelig uterom som gjør at du kan tilbringe tiden utendørs større deler av året.

Outdoor Screens

Effektiv regulering av lys og varme

Det finnes ulike design og farger på markiseduken, og rammen kan også tilpasses din bolig. Du kan for eksempel velge en klassisk variant med gradjusterte armer som kan justeres mot sollyset. Ønsker du mer skjerming for solen, finnes det et tillegg med nedsenket front til markisen, en såkalt rolldown-funksjon. 

Det finnes også ulike betjeningsmetoder for utvendig solskjerming, både manuell sveiv, bryter, fjernkontroll eller styring via app. Ta kontakt med din lokale Fargerike-butikk for bestilling av dette produktet.

Se vårt utvalg av utvendig solskjerming her.

Screens solskjerming