Skjerm deg mot innsyn i høstmørket

.

Ønsker du å dempe innkommende dagslys på dagtid og samtidig beskytte mot innsyn når kvelden kommer, da er plisségardiner helt perfekt for deg.

Høsten med mørke kvelder er her og vi tilbringer mer tid inne for kos og hygge. Er du en av de som ikke liker innsyn på mørke kvelder, er plisségardiner et utmerket valg. De hindrer innsyn, skjermer mot sol og lys samtidig som de tilfører hjemmet et dekorativt element. For med Plisségardin fra Luxaflex er mulighetene mange når det gjelder farger, mønster og stiler.

Hvit plisségardin i stuevindu

Mulighetens gardin!

Plisségardin fra Luxaflex fås til alle vindusformer med mange forskjellige betjeningsmuligheter. Med LiteRise-systemet kan gardinen heves og senkes med et lett trekk eller skyv i underlisten. Plisségardien kan også motorbetjenes, noe som er praktisk på høytsittende vinduer.

Top Down/Bottom Up-funksjonen gjør at du også kan trekke gardinen ned og slippe inn lyset fra toppen – og på denne måten hindre innsyn uten å stenge alt lys ute.

Hvit plisségardin med Top Down/Bottom Up-funksjon

Plisségardin er mulighetens gardin. Har du vinduer eller dører med smale karmer er plisségardin helt perfekt. Denne modellen sitter fast i karmen og følger døren når den åpnes, samt gir deg mulighet for å skjerme mot innsyn, og få lyset og naturen inn i rommet på dagtid.

Plisségardin på smale karmer i en verandadør

En evig klassiker

Det finnes plissé for alle vinduer og alle stiler. Samtidig som den er pen, enkel, og dekorativ – gjør den nytte for deg som ønsker privatliv i stuen når høstmørket faller på. Plissé passer perfekt i stramme funkis miljø der en ønsker det tidløst og klassisk. Den hvite er en evig klassiker som passer inn i alle rom uansett stil.

Hvit klassisk plisségardin i hvit stue

Bruk gjerne ulike tettheter i vevene, velg ekstra store plissébredder eller gå for spenstige farger eller mønstre. Rommet, gardinen og valget er ditt. 

Vi i Fargerike tilbyr nå alle våre kunder hjemmebesøk. Med vår kompetanse innen farge, tapet, gulv, interiør og solskjerming, kan vi hjelpe deg med å skape ditt hjem til akkurat den oasen du selv ønsker. Spennende, ikke sant? Fargerikes farge- og interiørkonsulenter står klare til å hjelpe deg.* 

*Spør hos din lokale Fargerike-butikk hva de kan hjelpe deg med.