varme farger

Varme farger til spisestue

De siste årene har vi vært gjennom mange ulike populære veggfarger. Alt fra blå og grønne nyanser, til sterke og kulørte farger med spennende kontraster. Det har også vært et skifte mot varme, duse og gule farger på norske vegger. Ønsker du en lun og varm spisestue, finner du inspirasjon til ulike varianter her.

Naturlige nyanser i gult

Det kommer gult i alle varianter og nyanser. Fra sarte gule pasteller og mer kulørsterke toner med masse energi. Gult skaper lys og glede, og gir en god bakvegg for hyggelige samlinger rundt matbordet.

Gul spisestue

Gylne detaljer

Fargen Sanddyne FR1339 er en dempet gyllen beige tone, som fremstår gulaktig på veggen. Fargen på veggen balanseres godt med et røft og mørkt gulv i kombinasjon med møbler i solid treverk.

Prøv deg frem med detaljer og interiør i tre og messing, som gir en ekstra rustikk og varm atmosfære. 

Gult spisestue

Varm rustikk atmosfære

Fargen Ørkenrose FR1950 er en rustikk og energisk farge, samtidig som den skaper en lun og varm atmosfære. Den er gyllen, varm og dyp.

Ørkenrose er en sten vi finner i ørken. Den kommer av bergkrystaller brutt ned sand, deretter satt sammen igjen og formet av vinden. Gjennom tusener av år, til en rose.

Bordlampe/skjerm, apefigur Light&Living. Teppe fra In House. Stoler fra Ellos. Skjenk, taklampe, kurver, kaktus og spisebord fra LG interiør.

Dus pastell

En delikat og varm bruntone, et perfekt bakteppe til ulike rom. Duse pasteller er spesielt vakre på store veggflater, gjerne kombinert med sterkere farger på detaljer og intriør. 

Møbler, interiør, vaser og krukker fra Møbelringen. (Stressless Dining, Stressless Laurel, Spisestol og Stressless Bordeaux spisebord).

Glød i rommet

Dette rommet har et moderne og sofistikert preg i kombinasjon med de varme og noe feminine fargene. Har du valgt gylne og varme farger er det mørke og stramme interiøret perfekt for at rommet ikke blir for søtt. Ta gjerne inn detaljer av gull eller kobber som gir rommet ekstra glød.

Møbler, vaser og krukker fra Møbelringen.

pastelldrøm spisestue