Blå tapet soverom

Tapet til soverom

Skap en lun varm følelse eller behagelig sval atmosfære med tapet på soverommet. Mulighetene med tapet er mange, og det er en enkel måte å skape stor forandring i et rom. Se våre beste tips til tapet til soverom her.

Blå tapet

Soverommet er rommet der vi skal hente oss inn igjen og et rom som skal gi ro. Mange ønsker seg rolige farger til soverom, kjølige og svale farger er derfor fortsatt de mest populære nyansene.

Blå farger til soverommet er en favoritt, her en vinyltapet med fiberbakside i en rolig blånyanse. Syns du blått blir for kaldt, kan du gjøre interiøret lunt med materialer i gyllent tre og gulldetaljer.

Blå blomstertapet soverom

Mørkegrønt til soverommet

Mørkegrønt gir en lun, men samtidig elegant stemning i rommet. Denne tapeten er en av de litt mer vågale, men gir et unikt preg på rommet sammen med tekstiler og interiør i varme gule nyanser, skinn og messing. Lek deg med morsomme mønstre og skap ditt unike rom. 

Grønn tapet soverom

Blomstertapet

Dra naturen inn på soverommet og drøm deg bort i blomsterengen. Store og små blomster i en vakker harmoni med friske farger skaper en stemning det er lett å like. Velger du å tapetsere bare en vegg, er det et godt tips å bruke hovedfargen i tapeten på veggflatene rundt. Da vil fargen og tapeten balanseres med hverandre og mønsteret kommer tydelig frem som en sone i rommet.

Blomster tapet soverom

Fototapet

Med store mønstre og fototapet kan du skape kunstverk rett på veggen. Rommet får en lun stemning som mange ønsker seg på soverommet. Du kan selv beskjære og tilpasse størrelsen nøyaktig til din vegg. Bruk fototapetet til å vise hvem du er, og uttrykke din personlighet på veggen som med denne glamorøse tapeten med paljetter.

Fototapet soverom