Blå tapet soverom

Tapeter til soverom

Det finnes en del tekniske kriterier for å kalle noe et soverom. Det skal være nok luft og lys, mulighet for rømningsvei og noen ganger en vendesirkel. På femtitallet var det uhørt å ikke vaske soveroms gulvet hver dag, mens på 80-tallet fanget vi hybelkaniner med vegg- til-veggtepper. Noen soverom har familiekøye og hundeseng i enden – andre kontorpult i hjørnet og TV på veggen, smykker i undertøyskuffen og uleste bøker i hauger på gulvet. Noen få har kun pute og dyne, seng og gardin.

Felles for oss alle er at vi tilbringer store deler av livet vårt her, så ikke ta dette rommet for gitt. Ta en ekstra titt og se om det er muligheter for forbedring. Hadde det vært på tide med nye vegger? Kan det lages soner ved hjelp av farger og tapet som skiller hvile fra arbeid – hvis bokhylla og PC-en faktisk bare har denne plassen?

Blå tapet

Soverommet er rommet der vi henter oss inn igjen, kjølige og svale farger er fortsatt de mest populære nyansene. Tapet blir mer og mer populært, dette soverommet er tapetsert med Simplicity fra Eco. Taklamper, bordlampe, benk, settbord, speil er fra Light & Living. Syns du blått blir for «kaldt», kan du varme interiøret med gulldetaljer.
Blå blomstertapet soverom

Tapet med blader

Nå kan du tapetsere deg frem til denne følelsen, og ha den hele året. Ved å tapetsere en vegg, vekker du den gode og avslappende stemningen fra naturen. Dette soverommet har fått tapet på alle veggene, fra kolleksjonen Brick Lane.
Tapet med blader på soverommet

Tapet med mønstermiks

Drøm deg bort til eksotiske himmelstrøk med gylne farger og sofistikerte mønster. Prøv å blande flere mønster i farger som går ton i ton, og lek med forskjellige teksturer for et rikt uttrykk. Et soverom i gylne farger med puter i grønt og gult, og med gulvlister malt i Timian FR1355. Gul seng og nattbord er malt i Sanddyne FR1339. Tak og taklist malt i Perlesukker FR1335.
Mønstertapet soverom

Beige tapet

Delikat, lys og luftig og som skapt for det skandinaviske hjemmet. Lekre blomster i tidsriktige former. Tapet kan også flyte inn i rommet med duse farger.
Beige tapet soverom

Dus tapet

Det svake mønsteret og de milde fargene med et lyst og lett blomstermønster på en dus blå bakgrunn, skaper absolutt rom for trivsel om du ønsker en rolig og sval stil.
Lyseblå mønstertapet soverom

Lyseblå tapet

Dette er farger som roer ned, og får oss til å slappe av. Det finnes mange nyanser innen denne sjangeren, alt fra de vakre turkise og friske sjøgrønne - til de dypere lekre tonene i blått. Her er det mange valgmuligheter, enten du ønsker å male eller tapetsere. Lys blå har en beroligende effekt og er lett å kombinere med andre farger.
Lyseblå tapet soverom