Blå tapet soverom

Tapet til soverom

Skap en lun varm følelse, behagelig sval atmosfære eller eksklusiv hotelluksus med tapet på soverommet. Mulighetene med tapet er mange, og det er en enkel måte å skape stor forandring i et rom.

Blå tapet

Soverommet er rommet der vi skal hente oss inn igjen og et rom som skal gi ro. Mange ønsker seg rolige farger til soverom, kjølige og svale farger er derfor fortsatt de mest populære nyansene.

Blå farger til soverommet er en favoritt, her med blomsterengens silhuetter i lysegrått mot en matt og litt blek mørkeblå bakgrunn. Syns du blått blir for kaldt, kan du gjøre interiøret lunt med materialer i gyllent tre og gulldetaljer.

Blå blomstertapet soverom

Soverom i blå

Blå er en allsidig farge som er enkel å kombinere med andre farger. Velg en ensfarget tapet som gir liv og uttrykk til veggene. Kolleksjonen Kalk fra Storeys gir et rustikt og innbydende preg, med en luksuriøs finish.

Sammen med detaljer og interiør i hvit oppleves tapeten luftig, sval og behagelig på soverommet. Velg gulv i gyllent tre for å tilføre lunhet i rommet.

Blå tapet soverom

Mørkegrønt til soverommet

Mørkegrønt gir en lun, men samtidig elegant stemning i rommet. Denne tapeten er en av de litt mer vågale, men gir et unikt preg på rommet sammen med tekstiler og interiør i ton-i-ton. Lek deg med morsomme mønstre og skap ditt unike rom som gir deg følelsen av hotelluksus i hverdagen. Kolleksjonen The Apartment fra Boråstapeter består av en rekke mønstre med et eksklusivt preg.

Grønn tapet soverom

Blomstertapet til soverom

Dra naturen inn på soverommet og drøm deg bort i blomsterengen. Store og små blomster i en vakker harmoni med harmoniske farger skaper en stemning det er lett å like. Velger du å tapetsere bare en vegg, er det et godt tips å bruke hovedfargen i tapeten på veggflatene rundt. Da vil fargen og tapeten balanseres med hverandre og mønsteret kommer tydelig frem som en sone i rommet. 

Les mer om hvordan du lykkes med tapetsering her.

Blomster tapet soverom

Lys tapet

Delikat, lys og luftig på soverommet med rolige fargenyanser. Som skapt for det skandinaviske hjemmet, tapet organiske og tidsriktige former. Kolleksjonen Decorama består av klassiske mønstre i duse farger, fra Boråstapeter.

Skape et balansert soverom i lyse toner og hvit sengetøy. Disse fargetonene vil også påvirke et lite soverommet til å se luftig og større ut.

Lys tapet soverom

Minimalistisk tapet

Ønsker du en minimalistisk stil i ditt hjem, kan tapet være med på å understreke denne stilretningen. I kolleksjonen Everyday Moments fra Boråstapeter finner du en rekke tapeter med et rolig utrykk. Med litt blekede farger, og tapetenes materialfølelse gir den hele rommet ekstra særpreg. Kle soverommet ditt i en varm, koselig stemning med myke, tekstilaktige mønsterbilder som ruter og tweed, sirlige blomsterslynger eller trepaneler og mursteinsvegger med mye patina.

Minimalistisk tapet

Fototapet

Med store mønstre og fototapet kan du skape kunstverk rett på veggen. Rommet får en lun stemning som minner oss om de mest eksklusive hotellrom.

Du kan selv beskjære og tilpasse størrelsen nøyaktig til din vegg. Bruk fototapetet til å vise hvem du er, og uttrykke din personlighet på veggen som med denne glamorøse tapeten du eksotiske fugler. Kolleksjonen History of Art fra Storeys består av flere spennende fototapeter. 

Fototapet soverom