inspirasjon hytte

Maritim hyttestil

En vakker sommerperle i maritime farger og tekstiler.

Gjennom en liten, hvit port, noen hopp fra steinhelle til steinhelle som et barndomsparadis. Opp en steintrapp og over et nesten bølgeformet terrassegulv, ankommer du det hvite skipperhuset på snaue 50 m² fra 1919 på
Fagerstrand.

Uterom

For å fange solen smyger deilige terrasser seg rundt huset. Skap et unikt uterom til sende sommerkvelder. Terrassen er beiset i en lysegrå farge som gir en resortfølelse med lenestoler og lykter.
Terrassefavoritter
uterom hyttte

Interiør

Bruk hvitt og blått som basisfarger, i kombinasjon med striper eller båtmønstre, så får du fort en maritim stil.
hytte interiør

Gang

Hvem vil ikke gå inn når du får denne fantastiske velkomsten! En klassisk hvit farge som åpner rommet i kombinasjon med naturlig interiør og blåfarger,
klassiske farger

Gulv

Mal gulvet med en lekker og sprek fargen i gangen for å gi venner og familie en unik velkomst. Kombiner fargen med stripete tepper, blomster og batikk. Da får du den blå og hvite maritime hyttestilen.
malte gulv

Soverom

Delikat og luftig tekstiler i klassiske maritime kombinasjoner som hvitt og blått. Lin er perfekt å bruke på varme sommer dager, det lufter godt. Få frem interiøret og mal en klassisk hvitfarge som åpner soverommet.
maritimt soverom

Kjøkken

Finn frem gamle skatter fra familien og pynt kjøkkenet med minner og historier fra fortiden som skaper det personlige preget på et hyttekjøkken. Kanskje du skal dyrke noen grønne urter i år for å friske opp maten ?

Stue

En vakker stue med lysekronen som midtpunkt over spisebordet, som er plassert midt ved den beste utsikten over sjøen. Har du gamle møbler kan de enkelt males om i en klassisk hvitfarge. Bruk enkle interiørdetaljer i vinduene og et mykt teppe som kan lune under spisebordet.
sommerhytte

Maritime detaljer

Ta igjen mønstrene fra soverommet eller stua for å skape en helhet i den maritime stilen gjennom alle rommene i hytta.

Sofakrok

Her har vi brukt en klassisk beige sofa som gir plass til interiøret og tekstilene. Fargepaletten inneholder det rene hvit, beige, naturlige elementer og de klassiske blåfargene i ulike mønstre.
sommerhytte