Parkettgulv

Parkett

Tilbake til naturen! Naturlig og autentisk er stikkord som kommer til å prege norske gulv i årene fremover. Vi er lei av det glatte og overflatiske, nå skal naturen inn i stuen. Det skal være ekte og sjelfullt - med kvist, struktur, årringer og fargespill. Det gjør nemlig godt for både øyne og føtter.

Fremover kommer vi til å se parketter med renere og nøytrale farger, mer hvitpigmenterte enn de gule mange av oss er vant med fra åtti- og nitti-tallet. I tillegg til å bli mer moderne og tidløst, vil de lyse fargene også gjøre det lettere å tilpasse gulvet til møbler, farger og interiør som er i tiden. Her kan du se vårt utvalg av parkettgulv:

 

Parkettgulv

Det vanligste treslaget som brukes i Norge på parkett er eik. Her finnes det mange ulike overflatebehandlinger, innfarginger og pigmenteringer. Gulvet kan være ferdig lakkert fra fabrikk eller oljes/vokses etter montering. Treets utseende spiller også en stor rolle for sluttresultat og design. Det er store variasjoner av kvist/mønster i de ulike parkettgulvene.

Lyst parkettgulv

Landås

Dette parkettgulvet harmonerer lekkert med de nordiske interiørtrendene. Trestavs parkett er tre staver satt sammen til ett bord, og gir variasjon og nyanser i treverket. Et rimelig parkettgulv, som har god kvalitet og estetikk.

parkettgulv 3 stavs eik

Storhaug

Bestselgeren Storhaug er en pen og slank enstavsparkett. I storhaug kombineres det tradisjonelle med det moderne i et gulv spesiallaget for norske hus og hytter. Storhaugsparketten er mattlakkert og har en robust overflate som takler høy aktivitet og mye liv. Den eksklusive enstavsparketten har hele deler av treet skåret ut, og gir et stilrent uttrykk. Gulvet kommer i såkalt "miks sortering" der bordene har ulike nyanse, noe som gjør at du får et vakkert fargespill.

Parkett
Parkettgulv stue

Lauvås

Lauvås er et klassisk enstavs parkettgulv med karakteristisk og rolig fargespill. De harmoniske fargevariasjonene gir et lekkert design med en mattlakkert overflate, en vakker eikeparkett.

parkettgulv soverom

Ådnøy

Ådnøy er en vakker parkett med struktur som gir følelse av moderne og sømløs stilsikkerhet. Dette er et gulv du legger merke til. Ådnøy har en eksklusiv sortering med mindre kvist, som gjør at hele gulvet vil se likere ut. Her kombineres det moderne nordiske interiøret med en klassisk og tradisjonsrikt parkettgulv, preget av en lys og subtil patinering som bringer tidløshet og eleganse til ethvert rom.

Lyst parkettgulv kjøkken

Noble

Parketten spiller godt på lag med nordiske kjølige toner, men tåler også friske farger, variasjon av treslag og materialer. I kraft av sin helhetlige fargeflyt og struktur vil Ådnøy bidra til å harmonere interiøret ditt og bringe det sammen. Akkurat derfor har vi laget Ådnøy.

parkettgulv rutemønster

Lyefjell

Lyefjell er ekte håndverk av høy kvalitet, til en god pris – et riktig valg for den stilsikre. Overflaten med hardvoks gjør at gulvet ser mer autentisk ut enn vanlige lakkerte parketter. Lyefjell er med andre ord elegant både å gå og se på. Overflaten er hard og myk på samme tid og innbyr til barbent bruk. Her er det rikelig med naturlig spill fra kvistmerker og struktur. Gulvene er fulle av trærnes egne historier og dette tradisjonsgulvet har en god balanse mellom moderne renhet og myke linjer

parkettgulv mørk eik

Natural

Saga Natural parkettgulv har en av markedets beste overflatebehandlinger og gir et vakkert gulv med lang levetid. Parkettgulvet er tilpasset vårt nordiske klima og har et klassisk men massivt utseende.

parkettgulv klassisk

Elegance

Parkettgulvet gjenspeiler trenden med å vende tilbake til det klassiske og følelsen av dempet luksus i naturmaterialer som er bearbeidet for hånd. Med Elegance får man lune overflater, subtil patina og fargepaletter som innbyr til harmoni, får du tidløse gulv som du vil ønske å leve med, og leve på.

parkettgulv heltre