naturlige farger

Naturlig stil

Vi pusser opp som aldri før og maler om i nye farger, for å skape et hjem vi trives i. Har du lenge tenkt at naturtoner og gode materialer er noe du liker, så er den naturlige stilen noe for deg.

Farger og materialer

I denne nydelige tapeten blandes det moderne og naturlige sammen med duse nyanser og farger. Den har en unik vevd struktur inspirert av hav og regnskog. Perfekt i kombinasjon med råmaterialer i tre og jordfarger på tekstiler hentet fra farger i tapeten.

Tapet
lys tapet

Naturlig gulv

Naturlig og autentisk er stikkord som kommer til å prege norske gulv i årene fremover. Vi er lei av det glatte og overfladiske, nå skal naturen inn i stuen. Det skal være ekte og sjelfullt - med kvist, struktur, årringer og fargespill. Det gjør nemlig godt for både øyne og føtter. Liåsen består av vakre 1-stavs gulvbord med rustikt utseende, noe som gir rommet naturlig karakter og liv.

naturlig parkettgulv

Interiør

Ta utgangspunkt i naturlige materialer som lin, ull, keramikk eller treverk på interiøret. Da kan du skape et ekte og levende inntrykk i ulike rom. Flere bruker naturen som inspirasjonskilde og skaper en ro i hjemme ved en håndplukket bukett eller kunstverk som gjenspeiler det naturlige. (krukker fra Ligth&Living).

naturlig interiør