Krukke foran vegg i høstfarger

Høstfarger

Sommeren er på hell, og snart ser vi vår vakre natur kledd i høstens fargepalett. Varme farger som luner når kveldene blir kaldere og mørkere, tiden hvor vi vil ha det lunt og koselig i hjemmet. Vi har latt oss inspirere av årstiden, og hentet frem noen av våre vakre farger i høstens drakt.

Fotograf - Per Erik Jæger, Stylist - Tale O. Henningsen

Rødbrune nyanser

Høsten byr på en praktfull palett i rødtoner og gultoner som oppleves som varme, og er en perfekt match sammen med tekstiler i Kelim-mønster som har blitt en stor trend. Høstpaletten er naturens egne farger, naturtoner som er behagelige å oppholde seg i og som skaper en herlig ro i interiøret. Solbærtoddy FR1190 er en varm rødbrun nyanse som skaper ett lekkert og lunt hjem. (Storeys - pute)

Solbærtoddy
Solbærtoddy FR1190
Baronesse Matt
Baronesse Matt
Stol foran rødbrun vegg

Plommerød

De naturlige fargene i kombinasjon med naturmaterialer som lin, lær og tre skaper en helhet som passer perfekt sammen– og interiøret oppleves som både vakkert, trygt og godt å være i. Med delikate farger på veggene, store deilige pledd og myke puter – kryper vi opp i sofaen og nyter varmen når det blåser rundt hushjørnet. Vi lar oss påvirke av fargene vi omgir oss med. (Festival - bord, lyslykt; Broste - vaser)

Plommerød
Plommerød FR1735
Baronesse Matt
Baronesse Matt
Plommerød vegg

Brune nyanser

Jordfargene er stadig like populære. Fra de lysere terracotta-fargene til de mørkere brune tonene, og sammen er de superlekre og skaper et varmt og rustikt interiør som gløder. Mocca brun FR1585 er en nydelig nyanse som er perfekt sammen med gyllent interiør som f.eks gull. (Light & Living - småbord, lysestaker; Broste - keramikkvase)

Mocca Brun
Mocca Brun FR1585
Baronesse Matt
Baronesse Matt
Moccabrun vegg

Varme toner

Gulorange er en farge vi ser mye av når høsten trer inn. En deilig blanding av gul og orange, fargen som gløder og gir energi – noe vi trenger i vinterhalvåret. Fargen Gullbær FR1381 er et nydelig eksempel på en slik farge. (Festival - stol Elegant; Broste - vase; Light & Living - bord; Pagunette - pute Avium)

Gullbær
Gullbær FR1381
Baronesse Matt
Baronesse Matt

Sennep

I samme fargefamilie finner vi den okergule Sennep FR1166, en litt dypere tone gulorange som skaper de varmeste rom man bare kan drømme om. En flott farge å bruke sammen med de andre fargene i høstpaletten som grønt og rødbrunt. (Storeys - puter)

Sennep
Sennep FR1166
Baronesse Matt
Baronesse Matt
To puter foran sennepsgul vegg

Grønne toner

Grønt er aldri feil, uansett rom. De grønne fargene gir oss rom det er godt å lene seg tilbake i, de har en beroligende effekt som gjør kjedelige rom til gode rom. Skilpadde FR1163 er en spenstig grønntone man blir glad av. Sammen med dype røde farger fremheves den grønne, komplemetære farger gløder sammen. Vaser: Broste. Bord: Festival, Puter: Pagunette (Broste - vase; Festival - bord, krukke; Light & Living - lysestaker; Storeys - kelimputer)

Skilpadde
Skilpadde FR1163
Baronesse Matt
Baronesse Matt
Bord med krukker foran skilpadde-grønn vegg

Mosegrønn

Høstfargene er utrolig vakre i matt maling. Det skaper en behagelig rom følelse, og fargene oppleves som fløyelsmyke. Miks gjerne matte og blanke flater i samme farge for å skape spennende effekter og kontraster i interiøret. Olivenrot FR1386, den mosegrønne skjønnheten kan løfte ethvert rom til nye høyder. En lekker farge som er lett å innrede til, og som passer utmerket til resten av høstens fargepalett.

Olivenrot
Olivenrot FR1386
Baronesse Matt
Baronesse Matt
Seng foran mosegrønn vegg