Glamorøs fjellhytte

Bli med inn i den elegante fjellhytta, sofistikert innredet med beiset panel og farger fra naturen.

Fjellhytte interiør
Fotograf: Per Erik Jæger
Stylist: Siv Brenne

Noen av grunnene til at vi kjøper oss hytter, og tåler timesvis i bil på sene fredager, er for å komme ut av byen og inn i naturen. 

Vi vil kjenne selve vidda under huden. Vinda i kinna, stølheten i bein og armer etter bærplukking og skigåing, opplevelsen av sakte timer i solveggen med ryggen til en lun hyttevegg med sol og utsikt forut. Kjenne den gode og ærlige følelsen av å tilhøre noe aldeles praktfullt. 

Fjellhytte eksteriør

Med løypenettet rett utfor hytta, blir skiene til denne familien hyppig brukt. Enten i raske tak over vidda, eller med nesen mot et islagt fiskevann eller bakketopp med hoppmuligheter. Vinteren er selvfølgelig eventyrlig, men hytta blir brukt hele året. 

Derfor har eierne lagt sjelen sin i interiøret, og tatt med seg noe fra det vakre i omgivelsene inn. Resultatet er en innbydende og ganske så glamorøs fjellhytte. 

Tyrilin Interiørbeis

Tyrilin Interiørbeis

Vakker matt, vanntynnbar oljebeis til ubehandlede vegger og tak av furu og gran. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, gir ett vakkert trasparent fargespill. Tyrilin Interiørbeis er enkel å påføre, luktfri og tørker hurtig. Effektivt lysfilter motvirker gulning av treveket. Kan blandes i mange vakre beisfarger. Ett strøk er nok!

0,75 liter
339,-
3 liter
899,-
På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
fra 300,- pr. liter
Stue fjellhytte

Bring naturens farger inn

Som en storslått teaterscene ligger naturen rett utenfor stuevinduet og viser vekslende årstider på storskjerm. Trepanelet og bordet med svarte stramme bein, er en naturlig forlengelse av bjørkas silhuett på utsiden. Taktile, nydelige stoffer i fløyel og ull, kjennes riktige mot den barske naturen. 

Og fargene, som om naturen skulle valgt dem selv, i avdempede brunt og grått, blått og gyllent. Vakkert fra tak til gulv.

Fjellhytte kjøkken

Et mørkt kjøkken gir rommet karakter og ro. Kjøkkenfarge Dempet Sort 9338 Jotun, gardiner Brera Nastro noir fra Designers Guild hos Fargerike.

Det er slutt på den tiden da familiens hytte ble møblert med avlagte møbler og serviser vi var litt lei. Nå har mange det nesten finere på hytta enn hjemme - for når vi først skal møblere vårt favorittsted, ønsker vi at det er lekkert, komfortabelt og gjennomtenkt. 

Fjellhytte bad interiør

Å lukke seg inn på et soverom der fargene faller godt for øyet er en ren nytelse. Lune, beisede vegger mot en støvete grønngrå farge på skapdører og sengegavl. Hotellputer, dunputer og pynteputer i lag. Lekkert og innbydende. Et duftlys og en liten blomst, fra noen som ønsker deg velkommen. 

Den sorte lampen og nattbordet gjør at det ikke blir for søtt, og de lette mønstrede gardinene fra tak til gulv, gir rommene den eksklusive hotellfølelsen vi liker så godt. Velkommen inn, og godt natt!

TIPS! Lag en liten bok med utvalgte farger og stoffprøver. Det gjør videre innkjøp enklere og bedre. 

Ta med deg en stoffprøve til din nærmeste Fargerike-butikk, så blander vi opp en farge som matcher perfekt. Dermed får du en nydelig sammenheng mellom møbler skap som her.

Fjellhytte soverom

Det er høyt under det panelkledde hyttetaket. Et tynt strøk mørk beis gir hytta et moderne og sofistikert preg. Lyse gulv gir flatene størrelse, og det liggende panelet lager fine linjer i rommet. Dørene er malt i en mørk, sober farge og gulvflisene skaper dynamikk i tillegg til å være et praktisk gangdekke. 

Loungegardiner, stramme skinnstoler og nydelige, taktile stoffer, tar oss inn til en luksuriøs fjellhytte. - Og peisen! En praktfull, mørk grønn kakkelovn med dører i messing, troner i rommet og lover lune kvelder med god stemning. 

Spisestue fjellhytte

Furet, værbitt over vannet, med de tusen hjem. Stoler Kyst Ygg & Lyng, taklampe og spisebord Ygg & Lyng, gardiner fra Designers Guild hos Fargerike. Innerdører malt i Green Marble 8422 Jotun. 

Ønsker du hjelp til farger, solskjerming, gulv og interiør til hytta? Er det vanskelig å finne den riktige stilen til ditt fristed? Våre interiørkonsulenter hjelper deg gjerne!