Personlig stil i moderne hageby

På en solrik tomt rett ved Nannestad sentrum er et helt nytt nabolag under oppføring - Engelsrud Hageby. Se hvordan interiørkonsulenten har gjort dette rekkehuset varmt og personlig for den heldige familien som skal flytte inn.

Engelsrud Hageby interiørkonsulent
Interiørkonsulent for Fargerike: Siv Brenne
Fotograf: Per Erik Jæger
 
Besøk Engelsrud Hageby

Helt nytt med en personlig vri

Det er i helt nye bygg til tider vanskelig å finne helt sin egne stil. Hvor alle flater er nye, hvite og glatte. I dette rekkehuset var uttrykket akkurat det samme. Alt var helt hvitt og ikke minst nytt. Lekkert, men en tanke upersonlig.

Sammen med innleid interiørkonsulent ble  farger og ikke minst stil  diskutert – ikke bare til et rom men til hele huset – for det er i kombinasjon av detaljer og helhet et uttrykk kommer best frem.

Lunhet og sjel ble to viktige stikkord for dette prosjektet. Det ble valgt noen helt nye møbler, og det ble tatt med inn brukte møble. Malt og fikset opp – nettopp for å unngå at det ikke skulle være så glatt og upersonlig. Et annet triks som ble brukt i dette hjemmet er å få en mer personlig stil ved bruk av ulike farger på de store flatene. Resultatet ble helhetlig og personlig.

 

Barnerommet i skandinavisk stil

Den lune fargen Ørkenrose FR1950 gir en perfekt ramme til barnerommet. En lenestol til den siste natta boken eler hjelpe til med en vrang strømpebukse er en sikker anbefaling fra interiørkonsulenten, men den må være nett og ikke så stor. Kurver gir ikke bare et morsom blikkfang, de hjelper til å rydde opp på et blunk! 

Engelsrud Hageby barnerom

På bildene: Farge vegg Ørkenrose FR1950. Farge tak Bomull FR2065. Teppe Kudo Aqua/natur 160x230 fra InHouse. Stol og eikebord fra Madame/Festival. Hvit reol fra Ikea. Dekor og tekstilkurv fra NorviGroup.

Baronesse FløyelNyhet!

Baronesse Fløyel

Baronesse Fløyel er en interiørmaling som er matt og vaskbar. Den gir en holdbar, slitesterk og flekkavvisende overflate. Interiørmalingen tåler godt hverdagslig bruk, forblir vakker og er svanemerket.

0,68 liter
279,-
2,7 liter
599,-
9 liter
1 699,-
På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
fra 189,- pr. liter

Som et smart valg er fargen trukket litt inn på veggen, så ombestemmer en seg er det bare å tape opp og male på nytt.

Sorte detaljer strammer opp mot alle de brune tonene og henter opp fargen fra vinduene. De myke formene på møblene gir rommet en lekenhet, men også eleganse i tekstiler som boucle og bord i marmor.

Engelsrud Hageby stue

På bildene: Farge vegg Franskbrent FR2506 og Café FR2240. Farge tak Bomull FR2065. Teppe Charles Oker fra InHouse. Sofa, stol, sort lavt skap og gulvlampe fra Light & Living. Puter venstre Cerci fra Rebell/NorviGroup. Marmorbord, øvrige puter, vase, lysestake (i vinduet) og lysglass fra Jokobsdals. Pledd Nora fra Turiform i linog tekstilkurv fra NorviGroup.

Hovedsoverom engelsrud Hageby

På bildene: Farge vegg Myriade FR1944. Farge tak Bomull FR2065. Teppe Nambi 160x230 fra InHouse. Lampefot fra Madame. Lampeskjerm i grå lin fra Light & Living. Hodegavl fra IKEA med tekstil Estoril Sand fra Prestigious Textile. Pute Bellano fra Rebell 116887/NorviGroup. Sengetøy Chester fra Halvor Bakke hos NorviGroup. Hvit stol fra Jakobsdals.

Lys entre og trappeløp

Et viktig og bærende element i dette hjemmet er gjennomgående bruk av farger. Det første en møter i et hjem er entréen, og her får alle et førsteinntrykk av hjemmet. Skap en gjennomført følelse ved å la fargene i gangen harmonere godt med resten av huset. 

Rekkehuset i Engelsrud Hageby består av sammenhengende entré, trappegang og gang i 2. etasje. Her blir fargene gjentatt fra andre steder i huset, i kombinasjon med Bomull FR2065 for å skape gode naturlige lysforhold. 

Gang Engelsrud Hageby

På bildene: Farge vegg Café FR2240, Myriade FR1944 og Bomull FR2065. Farge tak Bomull FR2065. Teppe Idun natur 70x200 fra InHouse. Eikebord Madame/Fantasi. Hvit stol fra H&M. Eikestol fra Jysk. Pute Cerci fra Rebell/NorviGroup. Pute, glasskrukke og vase Jakobsdals.

Baronesse Matt

Baronesse Matt

Veggmaling av styrenakryl som gir en fantastisk matt og skjoldfri overflate selv i slepelys. Core Shell teknologi, der kjernen har høyere smeltepunkt enn skallet, sørger for at man etter 2-3 uker oppnår en meget hard, vaskbar og ripefast overflate. Baronesse Matt kan også benyttes i tak der man ønsker en vaskbar flate. Svanemerket.

1 liter
fra 199,-
3 liter
749,-
10 liter
1 899,-
På nettlagerTilgjengelig for klikk og hent
fra 190,- pr. liter
Engelsrud hageby spisestue

På bildene: Farge vegg Meander FR1945. Farge tak Bomull FR2065. Malt stol brun Karnapp FR2255. Teppe Nambi 160x230 fra InHouse. Rye kjøkken Vik i farge sand 70x200 fra InHouse. Forno skinnbrett fra Rebell/NorviGroup. Hvit potteskjuler fra Jakobsdals.

Gjesterom Engelsrud Hageby

På bildene: Farge vegg Kvist FR1076. Farge tak Bomull FR2065. Teppe Matilde 160x230 fra NorviGroup. Pute med ruter sydd av Rosa Arlington Blossom fra PT. Glassvase og sengeteppe fra Jakobsdals. Sengetøy Milazzo beige fra NorviGroup.