Kvister med sne på.

Vinterfarger

Vinterens farger ute er kjølige og grå. Solen står lavt på himmelen og lyset har en lav fargetemperatur.

Det er friskt og deilig ute, men kaldt. Derfor liker vi lune gode farger når vi trekker inn i varmen for å nyte en kopp te foran peisen. Naturmaterialer egner seg godt som kelim, ull, saueskinn og fløyel. Alt svøper oss inn i en lun og koselig verden. For det er ikke feil å kose seg litt ekstra når vinden uler utenfor.

Fargerike; fotograf Per Erik Jæger; Stylist Tale O. Henningsen

Grønn nyanse

Mykt og varmt, pledd og ved. Nydelig sart grønn med mye varme i seg. Skinn og lerret er materialer som innbyr til hygge og kos. Den varme grønne fargen er deilig og i en gang passer den perfekt for å ønske velkommen.
Skinnpute på benk.

Plommerød

Fargen er en dyp, elegant og varm rød tone. Fargen er hentet fra plommens vakre glød. Fargen er lekker med detaljer i sort og gull.
Plommerød vegg.

Varme brune toner

Varme brune toner sammen med vakre tekstiler innbyr til kos og hygge. En nøytral mørk farge som skogbunnen som gir oss dybde og ro, vil du med denne fargen finne hvile. Bord fra Light& Living Gardin fra Pagunette
Vegg i varm brun farge.

Brun nyanse

Fargen er en dyp og mørk mystisk rosa tone. Den er lekker og gir et rustent uttrykk. Den uttrykker varme og passer perfekt til en kontrast vegg eller hele stuen.
Stol foran vegg i mørk rosa tone.

Grå nyanse

En mellom grå nyansen som er lekker og sofistikert og gir oss en touch av storbyen Madrid. Grått passer til så mye og kan gi mange muligheter.
Rundt speil på grå vegg.