Årets farge 2022

Leve - Lyst og luftig

Årets farge 2022 er Stråleblink FR2272. En hyllest til det vakre, livgivende lyset som får oss til å virkelig leve. Sammen med den energiske gule fargen har vi valgt ut nyanser som passer til alle rom og stiler. Bli med inn i en lys og luftig stil i gule fargenyanser.

Farger med myk energi

Rolig og nesten forunderlig kjent, har denne stilen en velkommen harmoni. Den varme atmosfæren har et underliggende skinn av lys, og det luftige og elegante gir oss frihet til å puste, være og leve. Lekkert, kontinentalt og smakfullt gir vi hverdagen nytt liv. Og de lysende, vakre fargene er akkurat passe kraftfulle for en ny og brilliant start.

Farge på vegg Vinterhåp FR2279, farge kjøkkendører Engblomst FR2274. Kjøkkenbenk med marmorfolie fra Fantasi Interiør og turkis potte fra Light & Living.

Vinterhåp Årets farge 2022

Bleke gule nyanser

Vår nye farge Vinterhåp FR2279 gir rommet en rolig stemning. Blek som vintersolen gir den lys og gir følelsen av et luftig miljø det er godt å være i. Sammen med den mer syrlige gulfargen Engblomst FR2274 skapes en spennende kontrast ton-i-ton i gult. Gode farger i kombinasjon med naturlige materialer, tekstiler i lin, små fargeinnslag på kjøkkenhåndklær, blomster og keramikk. 

Luftig Årets farge 2022

Farget solskjerming

Det er viktig å tenke på riktig solskjerming for at fargene i rommet skal komme til sin rett. Har du vinduer eller dører med smale karmer er duettegardin helt perfekt. Skjerm mot innsyn, og få lyset og naturen inn i rommet på dagtid. Velg en dus/skitten tone på gardinene som demper effekten fargen gir, slik at en kald farge ikke blir fult så kald.

Solskjerming Duette R 32 mm 4230 fra Luxaflex. Se mer solskjerming fra Luxaflex her.

Luftig årets farge 2022

Rolig fargepalett

Med en ekte og luftig stilretning prøver vi å skape ro og et sted å slappe av. Lag ditt personlige mood board med elementer du ønsker å få med i rommet. Dette kan hjelpe deg med å finne en klar visuell retning for stemningen i interiøret.

Sammen med de gule fargene på vegger og skap, har vi lagt til et spennende vinylgulv i marmorimitasjon, elementer i gull, tekstiler i rosa nyanser og grønne levende vekster. 

Årets Farge 2022 Engblomst

Fargekontraster

Dra de gule nyansene med videre inn i flere rom. Solgangsbris FR2270 er også en sart gulfarge som åpner rom og skaper en mild energi. Den er likevel lun i kombinasjon med Humle FR2281 som skyvedørene her er malt i. Skap rolige kontraster med naturlig treverk i gulv, mørkere tre i møbler og interiør. Legg til materialer som kurver og grønne planter for å poengtere den lyse og luftige stilen. 

Farge på vegg Solgangsbris FR2270, farge vindu og lister er Perfekt Hvit FR1400 og farge på dør Humle FR2281. Bord, krukke og glasslykt fra Festival. 

Luftig årets farge 2022

Møbler i mørkt tre

Mørkt treverk i møte med gule fargenyanser skaper en fin kontrast som gir et lysere og lettere uttrykk. Ikke vær redd for å kombinere ulike tresorter sammen, som i dette rommet med parkettgulv og møbler i ulike sorter tre. Mørke tremøbler lar seg godt kombinere med lyse farger på veggene og gir en følelse av kvalitet og unikhet.

Demp det hele ned ved å velge tekstiler i ton-i ton på gardiner, puter og gulvtepper. Alt dette i kombinasjon skaper åpne rom som oppleves rolig og avslappende. 

Farge på vegg Stråleblink FR2272.

Luftig Årets farge 2022