Heksetimen farge sort maling

Heksetimen

Heksetimen FR1134 er en mørk farge som oppfattes nesten sort. Men ikke la deg skremme - mørke nyanser skaper spennende rom. Svart farge passer godt på både vegger, kjøkken, bad og interiør.

Sort og hvit interiør

Heksetimen FR1134 er en mørk, mystisk og sofistikert farge. Den passer perfekt for deg som drømmer om et moderne hjem og for deg som liker dype kontraster i interiøret. Skap en lun og god følelse med den nesten sorte fargen, og prøv deg fram med ulike glansgrader for en spennende effekt.

Heksetime

Mørke farger skaper dybde

Mange er redd for at rom skal virke mindre med mørke farger på veggene, men noen ganger kan mørke farger få rom til å se større ut. Spesielt i små boliger kan én mørk vegg gi inntrykk av å være et ekstra rom i rommet.

Heksetimen FR1134 kan skape en egen dybde, samtidig som den er en spennende kontrast. Sammen med hvite lister og hvite interiørdetaljer skapes dype kontraster i rommet. Dype fargetoner fungere fint til mange ulike stilarter. Eksempelet her skaper et klassisk uttrykk i kombinasjon med det mørke tregulvet.

Hvite vaser i keramikk, Mayen bord og treskål fra Light & Living. Krakk og kurvbrett Savannen Interiør.

Heksetimen

Hotellstil hjemme

"Hotellstil" er fortsatt populært i norske hjem, og for å lande denne stilen trengs det mørke vegger. Vil du ha denne eksklusive stilen, kan du la deg inspirere av luksuriøse materialer, teppegulv, detaljer i messing og metall. Hvis du i tillegg maler vegger, lister og tak i samme farge, eller lignende, dype farger, får du gode overganger som igjen gir en større romfølelse.

Mørke farger fremhever også planter og det øvrige interiøret. Å blande naturens grønne farger med sort på veggene, skaper en utrolig fin effekt i rommet.

Heksetimen sort teppegulv

Sorte detaljer

Heksetimen FR1134 er en myk sorttone, mer grålig og svakere sort. En god farge å kombinere med andre lune fargenyanser. Den grålige undertonen gjør den spesielt fin i møte med beige, brune og naturlige fargetoner.

Denne stuen er malt med Hare FR1105 på vegger og Heksetimen FR1134 på gulvlister. Sammen med det naturlige korkgulvet, varme toner i tekstiler og sorte detaljer i interiøret skapes en lun helhet.

Heksetimen stue

Matt maling

Matte vegger er i vinden som aldri før. Mørke og fløyelsmatte flater oppleves som både elegant og tidløst, og gir en behagelig følelse. Det er mye enklere å skape et koselig og lunt rom med mørke farger enn helt lyse.

Skal du male med mørke og kulørsterke farger bør du velge matt maling. Prøv vår Baronesse Matt for perfekt resultat etter to strøk. Ønsker du å male ulike overflater og lister i samme farge i hele rommet, kan du prøve deg fram med ulike glansgrader.

Det er mye som spiller inn på hvordan farger oppleves i et rom. Start med å prøvemale et felt eller heng opp fargeprøver. Betrakt fargen i ulikt lys gjennom dagen før du maler hele rommet.

Heksetimen

Sorte lister

Å bringe sort inn i hjemmet på vegger, sort kjøkken, sort interiør eller detaljer har blitt svært populær de siste årene. Syns du det er skummelt å bruke svart på store overflater i hjemmet, kan du lage et spennende uttrykk ved å male lister, dører og vinduer svarte. Dette vil stramme opp uttrykket og skape en moderne helhet.

Bord fra Møbelringen, og interiør fra Broste. Teppe Boheme 400 Cream.

Heksetimen sort list

Male huset i sort

Heksetimen FR1134 er også en farge som egner seg svært godt til eksteriør og husfarge. I kombinasjon med stein, betong, glass og stål, forsterker fargen det moderne uttrykket. Samtidig som den uttrykker det klassiske og tidløse som ved denne villaen med detaljer i hvit. Den nesten sorte husfargen gir rom for at du kan tilføre dine favorittfarger på både inngangsdør, vindu og staffasje.

Dette flotte huset er malt i Heksetimen FR1134 på vegger og med detaljer i Antikk Hvit FR6100. Med rød takstein og grønne vekster i hagen skapes en flott helhet. Se flere utendørsfavoritter her.

Heksetimen hus