Baron Brilliant Bucket V2 No Rain.png
Vi anbefaler

Baron

Baron Brilliant

Selvrensende og lettstrøket eksteriørmaling som gir et ekstremt slitesterkt resultat og maksimal glans- og fargestabilitet. Spesielt utviklet for nordisk klima med en ny unik hybridkombinasjon av polyuretanalkyd og akryl. Overflaten får suveren fleksibiltet, minimalt vannopptak og høyeste smussavvisning.

fra200,-pr. liter

Tekniske detaljer

Overflate
Fasade
Støvtørr i timer
1
Overmalbar i timer
2-4
Påføringsmetode
Pensel, Rulle, Sprøyte

Egenskaper

En ekstremt slitesterk og selvrensende maling som gjør at vedlikeholdet er enkelt. Den holder enda bedre på farge og glans, tåler fukt bedre og er soppavvisende selv på skyggesiden av huset.

Kvalitet

En maling skapt for norske forhold som fremhever fargen på huset ditt i 15 år fremover. Med en nydelig finish som passer utmerket til alle typer treverk utendørs.

Vår mest brilliante utendørsmaling

Dokumentasjon

Instruksjoner

Flatene må være rene, tørre og frie for løse partikler. Umalt treverk børstes for løse trefbre og grunnes med Baron Tregrunning. Tidligere malte flater bør vaskes med Kraftvask eller Husvask. For ekstra beskyttelse påføres Sopp- og Algedreper etter vask av flatene. Sjekk vedheft på tidligere malte flater. Temperaturen under påføring og tørk må være over +5°C. Unngå påføring i direkte sollys eller på soloppvarmet vegg. Vær oppmerksom på at matte skjolder kan oppstå ved påføring / tørk under høy luftfuktighet. Rør om før og under arbeid. For best resultat påføres produktet med pensel av god kvalitet beregnet for vanntynnede produkter. Påfør 2-3 toppstrøk Baron Brilliant i treverkets lengderetning for penest resultat. Husk å mette endeveden godt, gjerne med et ekstra strøk.

Anbefalte produkter

Finn inspirasjon