Sennepsgul vegg

Humle

Gule farger er endelig trendy igjen. Vi viser deg hvordan du fargesetter og kombinerer andre farger med varme Humle.

Humle FR2281

Humle FR2281 er en varm gulfarge Fargerike lanserte sammen med årets farge 2022. Folket ønsket fargene tilbake i hjemmene sine, og da spesielt energiske farger som skaper glade og sosiale rom. 

Denne fargen er en varm sennepsgul, som bringer mye farge inn i rommet. Derfor har vi valgt i dette rommet, å male den vakre døren i Humle, for å skape et blikkfang. Fargen kommer til sin rett i kombinasjon med andre gulfarger, som her med veggfargen Solgangsbris. Sammen med de brune tonene på gulvet og det rene hvite i taket, skapes en vakker fargepalett.

Grå bord, krukke og glasslykt fra Festival. Pute fra Pagunette. Alt hos Fargerike.

Gul dør

Gult moodboard

Ønsker du å tilføre Humle til ditt hjem, men er usikker på hvordan du skal bruke de gule fargene? Lag deg et moodbord, som gir deg overblikk over helhelten. Legg elementer sammen og se om du klarer å skape en god helhet. 

I dette moodbordet har vi brukt Humle sammen med den lette gulfargen Solgangsbris. I kombinasjon med det mørke treverket i gulvet, og naturelementer i teppene, skapes en lun og moderne helhet.

Teppe Nambi i fargen nature, og Mori Lorngul fra InHouse. Vase i kobber fra Festival og treskål fra Light & Living. Alt hos Fargerike.

Gul moodboard

Kombinasjonsfarger til gul

Visste du at gult har en appetittvekkende effekt? Gul er en utadvendt farge, den gir energi og får oss i godt humør. Dempede gule toner kan fint brukes på store flater uten at det blir for intense. Våger du å hive deg på den gule fargetrenden, men ønsker å tone inntrykket litt ned, er Humle et godt valg.

For å lykkes med gult er det et godt tips å bruke fargelæren treklang. Bruk trekanten og roter inne i fargesirkelen. Bestem deg for en hovedfarge og bruk de andre som aksentfarger på mindre flater eller detaljer. Da vil fargene poppe mer frem. 

Humle gul vegg