Marmor rosa

Marmor

Den rosa paletten er mer enn noen gang trendy å male med. La deg inspirere av Marmor FR1171, en lys og glamorøs rosa farge som skaper romantiske rosa rom.

Rosa soverom til de voksne

Det florerer av rosatoner for tiden, og det er en trend vi tror kommer til å vare en god stund til. Nå finner du rosa i alle trendmagasiner, på klær og interiør. Rosatoner gir oss energi og minner oss om varme sommerkvelder.

Rosa er ikke bare for søte barnerom, rosa er også en god farge til soverom for voksne. Marmor FR1171 er en god farge til både vegger og tak, og kan sette prikken over i-en i interiøret.

Duse rosatoner kan fungere nydelig alene, men også sammen med en friskere aksentfarge. For å skape et ekstra spennende og trendy uttrykk, kan du prøve å kombinere med lilla og gul.

Rosa soverom voksen

Rosa moodboard

Det er et bredt spekter med rosafarger som er i trendbildet. Alt fra duse og søte rosa, gammelrosa farge, til energisk og knallrosa, til varm ferskenrosa. Marmor FR1171 er en favoritt hos Fargerike, og er en allsidig rosafarge som kan brukes til mye og i alle rom, til og med uterommet.

Ton-i-ton er et av de tryggeste valgene når du skal matche farger. Velg toner som er nær hverandre for å skape harmoni i et fargerikt rom. Sett sammen et moodboard til dine prosjekter, da får du en oversikt over helheten. 

 

Rosa moodboard

Pastelldrøm i hagen

Denne vakre kurvsofaen fikk en oppfriskning med ny maling i fargen Marmor FR1171. Her har vi sprøytemalt med malersprøyte, som er svært effektivt på møbler med mye kriker og kroker. 

Myke tekstiler og forførende pasteller er perfekt når hagen blomstrer på sitt flotteste. Duse rosatoner skaper en romantisk stemning i hagen, og er en flott farge å ta med seg til uterommet i sommer. Kombiner med andre pastellfarger og du vil få en ekte sommerlig palett på terrassen, balkongen eller hagen. 

Kurvsofa fra Savannen malt i Marmor FR1171. Pledd og pute i lin fra Pagunette, rosa pute fra Festival, alt hos Fargerike.

Marmor rosa kurvsofa

Svarte detaljer

Blir rosa soverom for sukkersøtt for deg, kan du gjør uttrykket røffere og mer voksent ved å tilføre trendy interiørdetaljer i sort. Her har vi malt sengegavl i Sort Marmor FR1033 og kombinert med sort interiør. Ta igjen det hvite fra tak og vinduskarmer med friskt hvitt sengetøy. Med sengeteppe og puter ton-i-ton med veggfargen, skapes en tidløs helhet i rommet. 

Sengeteppe og puter fra Pagunette. Taklampe og bordlampe fra Light&Living, alt hos Fargerike.

Rosa soverom voksen

Rosa interiør

Husk at fargene ikke bare er på veggen, men også på detaljene i interiøret. Fargebruken gir et levende uttrykk som blir mer personlig og unikt. Ikke bruk for mange, men prøv å samle fargene på flere detaljer.

Har du lagt din elsk på en spesiell trendfarge, som dus rosa Marmor FR1171 i denne paletten, kan det være smart å tilføre fargen i små doser på interiør.

Rosa interiør marmor

Male rosa kommode

Marmor FR1171 er en dus og romantisk rosatone. Syns du det kan være mye å male et helt rom i rosa, kan det være en god i idé å tilføre rosa på små møbler. Mal gamle skatter du har eller som du finner i bruktbutikk, og gi de nytt liv i en frisk farge. 

Dette søte lille nattbordet er malt i Marmor FR1171 med Baronesse Flyt

Male rosa kommode