Kirsebærblomst rosa farge

Kirsebærblomst

Rosa maling kan brukes i alle rom, og passer til mange ulike stiler. Bli kjent med vår favoritter innen rosa farge: Kirsebærblomst FR1113!

Kirsebærblomst FR1113

Å bruke rosa maling er mer trendy enn noensinne, derfor ønsker vi i Fargerike å vise frem en av våre store rosafavoritter; Kirsebærblomst FR1113. En nyanse av rosa med hint av blått, som passer til alle rom og er enkel å style med ulike interiør. 

Rosa kan gi en følelse av trygghet og ro. Kirsebærblomst FR1113 er derfor en perfekt farge til et delikat og svalt soverom. Den endrer seg vakkert i takt med lyset igjennom dagen, og er enkel å innrede sammen med røffe detaljer på interiøret.

 

Rosa soverom

Rosa stue

Gi energi til rommet ved å velge en vakker rosa, i kombinasjon med en rødlig tone og gult. Disse fargene frisker opp det kjedeligste rom. Denne kombinasjonen er en sikker vinner, og gir et mykt inntrykk. Rosafargen Kirsebærblomst FR1113 kan være både trendy og stilren, uten å oppleves som for barnslig.

Rosa stue

Trendy rosafarge

Lenge har det vært de mer støvete og diskré rosatonene som har dominert som interiørfarge, men nå er de de friske rosafargene som er i vinden. Trendy stilretninger med knall rosa i Barbiecore og friske pasteller i Scandi cool, har brakt et vidt spekter av rosafarger tilbake på både klær og interiør. Skap din personlige vri med rosa maling, og gjør den akkurat så sukkersøt eller røff du vil. Nå er det ingen tvil om at det er rosa som gjelder! 

TIPS! Mal med vår nyhet Baronesse Fløyel for å få et vakkert fløyelsmykt resultat på veggen med Kirsebærblomst FR1113.

Rosa brun farge

Sort interiør

Kirsebærblomst FR1113 gir oss et hint av vår og den vakre tiden med kirsebærblomstring. Ønsker du å tone ned det sukkersøte uttrykket, er dette en farge som like gjerne passer til et mer røffere interiør. Rosa er en frisk aksentfarge inntil hvitt, blått, grønt, men også trendy sort.

Rosa svart farge