Himmelkyss

Himmelkyss

Ta himmel inn med en delikat rosa tone. Vi har fanget to av døgnets vakre øyeblikk, rett før solen kommer opp og rett etter at solen har gått ned med Himmelkyss FR2160.

Årets Farge 2021

Akkurat som himmelen, endrer veggfarger seg i løpet av et døgn. I det varme kveldslyset, det kalde vinterlyset eller i halvmørket rundt en peis, kan en og samme farge se svært forskjellig ut. Det er akkurat dette som gjør Himmelkyss FR2160 spesiell og dynamisk. 

Kos sofa fra Møbelringen, gardin fra PT, gulvlampe fra Light & Living. Puter Kelim Ranveig og skinnpute fra Festival. Teppe Alpen fra InHouse.

Himmelkyss stue

Dus og delikat rosatone

Denne rosa nyansen fungerer på store veggflater og i små rom. Du kan kombinere Himmelkyss FR2160 med ton-i-ton nyanser eller spreke kulørte farger. Den duse og delikate rosatonen kan spille på lag med et hav av fargekombinasjoner.

Himmelkyss stue

Moodboard

Prøv deg frem med å lage moodboard til ditt hjem. Et moodboard gir et visuelt uttrykk av helheten i rommet, og det kan være nyttig å ha fargepaletten til ditt hjem i vesken. Får du lyst til å kjøpe noe nytt, ser du med en gang om fargen passer inn hos deg eller ikke. 

Her har vi kombinert Himmelkyss FR2160 med røffe farger som Tropisk Natt FR1450, Røkelse FR1128, og myke materialer som fløyel.

Vase og boks fra Light & Living. Gulv Residential Ridge Oak Silver.

Himmelkyss moodboard

Velg rosa

Det florerer av rosatoner for tiden. I dag er ikke rosa bare en søt farge forbeholdt barnerom, nå finner du rosa alle boligmagasiner og i mengder på Instagram. Flere og flere tør å utforske rosa som veggfarge, en farge som kan sette prikken over i-en i interiøret. Duse rosatoner kan fungere fint alene, men også som en kontrast inntil alt fra hvitt, grått, blått, grønt og sort.

Teppe Kenya Sobel fra InHouse. Taklampe, puter, vase fra Light & Living.

Himmelkyss spisestue

En nyanse som gir energi

Rosa toner kan skape ro og fred i rommet, samtidig som det er en nyanse som gir energi. Himmelkyss FR2160 er dermed en utmerket farge til stuen, som både er et rom for avslapping og sosialt samlingspunkt.

Hvis du vil balansere de rosa veggene, kan du med fordel velge litt strammere og stilrene møbler. Innred med interiør i mørkere detaljer og materialer i tre som skaper liv.

Vaser fra Light & Living.

Himmelkyss spisestue 2

Matt eller blank maling?

Ved å velge matt eller høy glansgrad på malingen kan du skape et spennende utrykk med denne rosatonen. Ulik tekstur på ulike flater med samme farge er effektfullt, samtidig som Himmelkyss FR2160 forandrer seg med lyset igjennom døgnet.

Kombinere matte veggflater med ulike teksturer på interiøret, som her kombinert med detaljer i bambus og myke delikate tekstiler.

Prøv vår Baronesse Matt for et perfekt matt resultat, eller Baronesse Silke med høyere glansgrad.

Himmelkyss spisestue

Himmelkyss tapet

Sammen med Himmelkyss FR2160 som årets farge 2021, ble det utviklet en tapet i samme nyanse fra Storyes. En dus tapet i en varm, dempet rosanyanse med en myk overflate gir en delikat atmosfære i rommet. 

Himmelkyss tapet