Farger til mur

Farger til mur

Har du et murhus eller en grunnmur du ønsker å fargesette i en fin farge? Her er våre favorittfarger til mur.

Gråfarger til mur

Å velge gråfarger til grunnmur eller murhus er et trygt valg. Mange velger en gråfarge, da de som oftest går godt sammen med andre farger på huset. Grå Stemning FR1132 er en slik farge, som funker godt i mange ulike kombinasjoner. Fargen i seg selv er nøytral og enkel å like. Den gir et trygt og rolig utrykk. 

Gråfarger er dessuten nydelig sammen med det grønne fra naturen, og gir gode muligheter til å tilføre spennende farger på hagemøbler, potter og andre detaljer til uterommet. 

Grå stemning murfarge

Lyse farger til mur

Fargen Griege FR1424 er en av våre mest populære farger, både til inne og ute. Ikke er den grå eller beige, men noe midt imellom.

Perfekt om du ønsker en nøytral farge det er enkelt å like, og som passer fint inn sammen med omgivelsene. Fargen oppleves som lys på veggen og grunnmuren. 

Greige grå murfarge

Hvilken farge skal grunnmuren ha?

Har du et hvitt hus og lurer på hvilken farge grunnmuren skal ha? Da kan vi anbefale Klippe FR9146. Dette er en lys gråfarge som står godt sammen med rene hvite farger. Perfekt til grunnmuren, eller som hovedfarge til et murhus sammen med hvite detaljer på vindu og staffasje. 

Klippe lys grå farge mur

Mørk farge til mur

Det blir stadig mer populært å male med mørke farger på hus, både på panel og på mur. Amsterdam FR1026 er en perfekt farge om du ønsker det mørke utrykket. Fargen er en dyp mørk gråtone, som oppleves mystisk og diskré. Den gir stramme murhus et elegant preg, og passer spesielt godt til moderne arkitektur.

Les også: Årets populære utendørsfarger

Amsterdam svart murfarge

Svart murfarge

Ønsker du en helt svart farge til din mur, anbefaler vi vår fargefavoritt Heksetimen FR1134. En dramatisk, mørk nyanse som oppfattes som nesten sort. Å velge svarte farger både inne og ute har blitt svært populært, og denne fargen oppleves som både moderne og stilig.

Perfekt i kombinasjon med gyllent treverk på terrassen og hvite detaljer på huset. 

Heksetimen svart murfarge