Sølvgrønn

Sølvgrønn

Invitere naturen inn i form av farger, planter og tekstiler i en nøytral fargepalett. Med Sølvgrønn FR1460 skapes en rolig og naturlig atmosfære.

Sølvgrønn FR1460

En nøytral grønnfarge som er enkel å kombinere med mange farger i et rom. Den er behagelig å omgi seg med, og gjør rom lys og luftig. Dette er en farge som ligger langt opp på bestselgerlisten til Fargerike, og ble kåret til Årets Farge 2019.

Kurvstol fra Savannen, spraymalt i Hvetegul FR1535. Ønsker man å friske litt opp, kan syrlige farger og gult i interiør og tekstiler være en god kombinasjon.

Sølvgrønn farge

Grønn tapet

Grønnfarger er populære til soverom. En sølvgrønn fargenyanse er en sval farge til soverommet om du ønsker et kjølig og lyst soverom. Kombiner gjerne med samstemte toner i tekstiler og interiøret som skaper en behagelig harmoni i rommet.

Sølvgrønn FR1460 er en god farge til bruk på detaljer og møbler. Her er køyeseng og kommode malt i den rene og friske fargen. Kombiner fargen med spennende tapeter på en eller alle veggene som gir litt ekstra varme til rommet. 

Sølvgrønn soverom